Het mooie van een website is dat je kan laten zien wat je hebt gemaakt.

Website ontwikkeling

Wij verzorgen alle aspecten die bij het ontwikkelen van een website komen kijken. 

Jouw contactpersoon:
 

 

Eddy de Ridder

+31 (0)6 460 225 66

Meer weten?

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen

Onder websiteontwikkeling verstaan wij het proces van grafisch en technisch ontwerp, realisatie en ondersteuning van de verdere levenscyclus van een webomgeving. De toepassing van de webomgeving kan een corporate website, intranet, klant- of ledenportaal, webshop of community zijn.

Wij kunnen het gehele proces uitvoeren maar hebben ook veel ervaring in samenwerkingsprojecten, mocht je gebruik willen maken van bestaande partners. Neem gerust contact met ons op om de oneindige mogelijkheden gezamenlijk door te nemen.
Kentico Gold Partner
Wij zijn Kentico Gold Partner en hebben 8 gecertificeerde Kentico ontwikkelaars in huis.

Content Management Systemen

Wij helpen je graag bij de keuze voor een CMS dat het beste bij jou past.
Je wil je website vooral gerealiseerd hebben met een systeem dat bij jou past. De website moet altijd up-to-date gehouden worden, maar dit moet niet teveel tijd in beslag nemen. TrueLime maakt gebruik van een aantal, op Microsoft technologie gebaseerde, Content Management Systemen (CMS) voor het ontwikkelen en het beheren van websites. Bij de keuze voor een passend CMS willen we je natuurlijk graag helpen. 
Kentico

Kentico

Kentico is een snel groeiend, eenvoudig te leren en betaalbaar CMS dat geïmplementeerd kan worden binnen ieder bedrijf. TrueLime vindt de mogelijkheid om een website efficiënt en effectief te beheren belangrijk. Om deze reden configureren en ontwikkelen wij widgets, webparts en connectoren op het Kentico platform.
Lees meer over Kentico
Sitecore

Sitecore

Naast kennis van Kentico en Umbraco heeft TrueLime ervaring met Sitecore. Sitecore is bewezen technologie voor grote bedrijven die niet zelf de technische kennis willen hebben die nodig is om een website te beheren.
Umbraco

Umbraco

Umbraco is een open source CMS dat meer maatwerk vergt dan het Kentico CMS maar in bepaalde gevallen wel degelijk meerwaarde kan bieden boven Kentico. Daar waar een bedrijf een ‘open source beleid’ heeft, is de keuze voor Umbraco een goede te noemen door de reeds beschikbare widgets en modules gebouwd door de community. 
WordPress

WordPress

Wordpress was in de beginjaren voornamelijk een blog platform. Vandaag de dag heeft het veel meer functionaliteiten gekregen die verwacht mogen worden van een goed web content management system (WCMS). Wij zien Wordpress als een goede oplossing voor basis websites zonder al te veel complexe functionaliteiten. 

Ons werk

Bekijk eens onze cases om een indruk te krijgen wat voor websites wij ontwikkelen.
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

Bekijk deze case
ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bekijk deze case
Radboud umc

Radboudumc

Bekijk deze case

Onze klanten

Wij zijn trots dat wij websites mogen ontwikkelen voor onder andere deze klanten:
ETZ
BOVAG
Iv-Groep
Koninklijke Visio
UMC Utrecht
Trans Link Systems

Meer weten?

We stellen ons graag persoonlijk voor. Bel ons of laat je nummer achter, dan bellen we je snel terug.
Eddy de Ridder
+31 (0)6 460 225 66
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen