Wij ontwikkelen succesvolle websites en online applicaties.

Websites, portalen, apps

Daarbij verzorgen wij alle aspecten die bij de ontwikkeling komen kijken. 

Onder websiteontwikkeling verstaan wij het proces van consultancy, grafisch en technisch ontwerp, realisatie en ondersteuning van de verdere levenscyclus van een webomgeving. De toepassing van de webomgeving kan bijvoorbeeld het volgende zijn:

  • Corporate website
  • Intranet / Digital workplace
  • Klant- of ledenportaal
  • Webshop
  • Community
  • Apps

Het succes van een nieuwe website, intranet of applicatie wordt grotendeels bepaald door de mate waarin het aansluit op de strategie van de organisatie, het aansluit op de behoefte van de doelgroep en het voldoende toegevoegde waarde biedt voor zowel de gebruikers als de organisatie. 
Onze consultants helpen jou bij het vertalen van jouw strategie naar succesvolle online toepassingen middels het opstellen van product visie documenten, vertaling naar een back-log en MVP en begeleiding in de vorm van coaching en/of training.

kentico-gold-partner-logo.pngKentico-Quality-Expert.png
 

Wij zijn Kentico Gold Partner én Kentico Quality Expert. We hebben al 250 websites ontwikkeld met Kentico en hebben 9 gecertificeerde Kentico ontwikkelaars in huis. Hiermee staan zijn staan we wereldwijd op nummer 2 van Kentico partners!

 

Een kopje koffie en de mogelijkheden bespreken?


Door op 'Verstuur' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons Privacy Statement.

Content Management Systemen

Wij helpen je graag bij de keuze voor een CMS dat het beste bij jou past.
Je wil je website vooral gerealiseerd hebben met een systeem dat bij jou past. De website moet altijd up-to-date gehouden worden, maar dit moet niet teveel tijd in beslag nemen. TrueLime maakt gebruik van een aantal, op Microsoft technologie gebaseerde, Content Management Systemen (CMS) voor het ontwikkelen en het beheren van websites. Bij de keuze voor een passend CMS willen we je natuurlijk graag helpen. 
Kentico

Kentico

Kentico is een snel groeiend, eenvoudig te leren en betaalbaar CMS dat geïmplementeerd kan worden binnen ieder bedrijf. TrueLime vindt de mogelijkheid om een website efficiënt en effectief te beheren belangrijk. Om deze reden configureren en ontwikkelen wij widgets, webparts en connectoren op het Kentico platform.
Lees meer over Kentico
Sitecore

Sitecore

Naast kennis van Kentico en Umbraco heeft TrueLime ervaring met Sitecore. Sitecore is bewezen technologie voor grote bedrijven die niet zelf de technische kennis willen hebben die nodig is om een website te beheren.
Umbraco

Umbraco

Umbraco is een open source CMS dat meer maatwerk vergt dan het Kentico CMS maar in bepaalde gevallen wel degelijk meerwaarde kan bieden boven Kentico. Daar waar een bedrijf een ‘open source beleid’ heeft, is de keuze voor Umbraco een goede te noemen door de reeds beschikbare widgets en modules gebouwd door de community. 
WordPress

WordPress

Wordpress was in de beginjaren voornamelijk een blog platform. Vandaag de dag heeft het veel meer functionaliteiten gekregen die verwacht mogen worden van een goed web content management system (WCMS). Wij zien Wordpress als een goede oplossing voor basis websites zonder al te veel complexe functionaliteiten. 

Ons werk

Bekijk eens onze cases om een indruk te krijgen wat voor websites wij ontwikkelen.
Van Gogh Museum

Van Gogh Museum

Bekijk deze case
ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bekijk deze case
Radboud umc

Radboudumc

Bekijk deze case

Onze klanten

Wij zijn trots dat wij websites mogen ontwikkelen voor onder andere deze klanten:
ETZ
BOVAG
Iv-Groep
Koninklijke Visio
UMC Utrecht
Trans Link Systems

Meer weten?

We stellen ons graag persoonlijk voor. Bel ons of laat je nummer achter, dan bellen we je snel terug.
Eddy de Ridder
+31 (0)6 460 225 66
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.