Informatieve en praktische website voor full service organisatiebureau.

Website ontwikkeling

2XPO Basissite
2XPO C.V. organiseert beurzen, zoals Nederlands grootste tuinevent TuinIdee in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Om het 2XPO makkelijk te maken evenementen effectief onder de aandacht te brengen, verzorgde TrueLime een basiswebsite die zich per beurs eenvoudig laat optuigen tot een informatieve en praktische website.

Wat vroeg 2XPO?
2XPO organiseert beurzen als TuinIdee, Veilig Werkt Beter en BOOST your life. Voor elk evenement wordt periodiek een website gebouwd of vernieuwd. Dat is niet alleen tijdrovend, het brengt ook behoorlijke kosten met zich mee. TrueLime kwam met een besparende oplossing in de vorm van een responsive framework, waarmee eenvoudig afzonderlijke websites kunnen worden gemaakt.

Wat bood TrueLime?
TrueLime zorgde voor een basis, met vaste plekken voor logo’s, inhoud en afbeeldingen die 2XPO per beurs of evenement snel en eenvoudig invult. De sites bestaan uit gedeelten voor pers, exposanten en bezoekers, met onder meer de mogelijkheid toegangskaarten te bestellen. De basis is volledig responsive, zodat de vormgeving zich aanpast aan de schermen van desktops, tablets en telefoons.De voordelen voor 2XPO:
- de websites zijn herkenbaar voor bezoekers en duidelijk en eenvoudig navigeerbaar.
- pers, exposanten en bezoekers vinden snel de informatie waarnaar ze op zoek zijn.
- de sites zijn zowel op de computer als op laptop en mobiele telefoon te bekijken.
- 2XPO kan de sites snel en eenvoudig opzetten, dat bespaart veel tijd en kosten.

Over 2XPO
2XPO C.V. is een modern full service organisatiebureau voor vak- en consumentenbeurzen. Het cijfer 2 staat voor ’samen’, omdat 2XPO bezoekers en exposanten centraal stelt. Samen met opdrachtgevers zoekt het op basis van inspiratie, innovatie, informatie en interactie steeds naar verrassende mogelijkheden voor spraakmakende en innovatieve events. 2XPO ontwikkelt vooral nieuwe beurzen en online- en printmedia; van specialistisch tot algemeen. Voorbeelden naast de hierboven genoemde events zijn: ParkeerVak, Surface, Future Green City en de FLORALIËN Nederland.