Digitaal platform waar BOVAG-leden en ideeën samenkomen.

Website ontwikkeling

BOVAG Innovatielab

TrueLime was onder meer betrokken bij de narrowcasting in het gerenoveerde BOVAG-huis in Bunnik. Ook tekenden we voor het ledenportaal, intranet en de digitale versie van het BOVAG-huis. Het nieuwste project is het BOVAG Innovatielab. Op dit nieuwe onderdeel van de site worden BOVAG-ondernemers geïnspireerd met betrekking tot innovatie en kunnen zij direct aan de slag met ideeën. TrueLime zorgde voor de techniek die ondernemers en het BOVAG-netwerk en hun ideeën bij elkaar brengt, zodat ze samen kunnen optrekken en inspirerende ideeën kunnen uitwerken.

Wat wilde BOVAG?
BOVAG Innovatielab is een initiatief waarin BOVAG ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, retail en consumenten in een vroeg stadium probeert te signaleren en te vertalen naar inspiratie, ideeën, tips of business modellen voor haar 10.000 leden. Dat kan gaan van algemene onderwerpen als kansen in de deeleconomie tot concrete innovaties. Denk bijvoorbeeld aan automaten met populaire hulpmiddelen voor fietsers, zoals binnenbanden, bandenplaksets of routekaarten.

Wat bood TrueLime?
Op de site vinden ideeën, bijeenkomsten en nieuws overzichtelijk een plek en kunnen bezoekers van de site informatie uitwisselen en delen en ideeën liken. Ideeën met een bepaald aantal likes worden verder uitgewerkt tijdens bijeenkomsten in het Innovatielab. De website is responsive, dus te raadplegen via computer, maar ook op tablet en telefoon.

De voordelen voor BOVAG:
- BOVAG brengt haar netwerk bij elkaar en biedt hen de gelegenheid om samen op te trekken en om met innoverende ideeën in te spelen op veranderend consumentengedrag.
- Het Innovatielab maakt bovaghuis.nl opnieuw aantrekkelijker voor BOVAG-leden waarmee de communicatiemogelijkheden en verbinding van leden onderling en met het netwerk toenemen.
- Resultaten van Innovatielab komen uiteindelijk de hele mobiliteitsbranche ten goede.

Over BOVAG
BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. De brancheorganisatie is een platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum van inmiddels ruim 10.000 ondernemers die zijn gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s, trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations. Voor consumenten is BOVAG een kwaliteitskeurmerk voor de mobiliteitsbranche.