Internationaal ingenieursbureau beschikt over een moderne, gebruiksvriendelijke website.

Website ontwikkeling

Iv-Groep
Op zoek naar mogelijkheden om het beheer van de website eenvoudiger te maken, kwam Iv-Groep uit bij TrueLime en Kentico. Het plan was een migratie van de huidige website, met daarnaast een update van enkele onderdelen van de website, zoals een vernieuwd werken bij-gedeelte, een betere weergave van de projectinformatie en het geschikt maken van de website voor mobiele apparaten en tablets.
Wat wilde Iv-Groep?
Het bedrijf werkte met een systeem waarvan de gebruiksvriendelijkheid beperkt was en de support eindigde. Hoogste tijd dus voor een moderniseringsslag. 

Wat boden wij?
Allereerst is de website omgezet naar Kentico versie7 en aangepast aan wensen van de beheerders van Iv-Groep. Zo zijn vacatures verhuisd naar een prominentere plek en hebben de vacatures en projecten een aparte, herkenbare vormgeving gekregen. De bedoeling is dat de vacatures samen met de nieuwsberichten straks ook te vinden zijn op intranet.  

De voordelen voor Iv-Groep:
- realisering van haar wensen tegen een scherpe prijs
- gebruiksvriendelijk systeem
- een mooie en uitgebreide website


De klant

Iv-Groep is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau met haar hoofdvestiging in Papendrecht. Met 1000 medewerkers biedt het bedrijf een multidisciplinair dienstenpakket van concept tot beheer op de markten Gebouwen & Installaties, Industrie, Infrastructuur & Havens, Maritiem, Olie & Gas, Speciale constructies & equipment en Water. Iv-Groep levert innovatieve en duurzame oplossingen bij projecten van iedere omvang en complexiteit. Aansprekende voorbeelden van projecten waarbij Iv-Groep betrokken was en is zijn de sluisdeuren voor het vernieuwde Panamakanaal, het London Eye, de Rotating Tower en het zelf-installeerbare gasplatform F3-FA.
Bezoek de website
Vragen over dit project? Neem contact op

Meer weten?

We stellen ons graag persoonlijk voor. Bel ons of laat je nummer achter, dan bellen we je snel terug.
Eddy de Ridder
+31 (0)6 460 225 66
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.