Vernieuwde website draagt bij aan adequate dienstverlening en bovendien aan gemak van de gebruikers.

Website ontwikkeling

Leidsche verzekeringen

Vernieuwde website Leidsche verzekeringen draagt bij aan betere dienstverlening en tevreden klanten

Zoals veel ondernemingen realiseerde de Leidsche Verzekerings Maatschappij (LVM) zich op zeker moment dat de website niet meer voldeed aan de eisen van de tijd. Truelime bleek de partner door wie LVM zich graag liet ondersteunen om samen snel een volledig opgefriste website te realiseren. Daarmee kan LVM  een volgende stap zetten in adequate dienstverlening en vlotte afhandeling van zaken voor klanten.

Wat vroeg Leidsche verzekeringen?
De website van LVM was dringend toe aan een update en een moderne uitstraling. Een belangrijke vraag daarnaast was om de website ook geschikt te maken voor gebruik op tablets en mobiele telefoons. LVM biedt klanten de mogelijkheid klanten  op elk gewenst moment volledig inzicht in hun polis en via de site meer zelf te doen, zoals voordelen van verzekeringen berekenen.

Wat boden wij?
‘De vraag van Leidsche verzekeringen was voor ons niet heel erg complex, maar we willen het altijd zo mooi en effectief mogelijk maken’, vertelt Remko Kanters die de opdracht namens TrueLime uitvoerde. ‘We zijn tevreden met het resultaat, en wat nog belangrijker is: de mensen van Leidsche verzekeringen zijn enthousiast. Met deze oplossing, gebaseerd op Kentico, kan LVM de site eenvoudig zelf beheren.’
De voordelen van de website van Leidsche Verzekeringen:
- in korte tijd een nieuwe overzichtelijk website die geschikt is voor gebruik op pc, tablet en telefoons
- LVM kan zelf de site eenvoudig zelf beheren
- de site is interactief, zo kunnen klanten van LVM veel zelf doen
- de interactie draagt bij aan adequate dienstverlening, vlotte afhandeling van zaken en last but not least: tevreden klanten.
Over  Leidsche verzekeringen
Leidsche verzekeringen - de handelsnaam van Leidsche Verzekering Maatschappij N.V. - is een moderne innovatieve levensverzekeraar. Leidsche Verzekeringen is gespecialiseerd in overlijdensrisicoverzekeringen voor particulieren en nabestaandenvoorzieningen voor de zakelijke markt. Ook voor producten als hypotheek aflossingsverzekeringen, lijfrente- en andere beleggingsverzekeringen kunnen klanten bij Leidsche Verzekeringen terecht.
Leidsche verzekeringen