Responsive portaal voor Leidsche verzekering met Kentico CMS en maatwerk digitaal paspoort.

Website ontwikkeling

Responsive portaal voor Leidsche verzekeringen
Voor Leidsche verzekeringen ontwikkelde TrueLime een responsive portaal voor assurantiebemiddelaars. Dankzij integratie van een digitaal paspoort kunnen zij automatisch inloggen. In het portaal vinden ze eenvoudig en overzichtelijk de gegevens van lopende verzekeringen van hun klanten.

Na oplevering van de website voor Leidsche verzekeringen eind 2014, ontwikkelde TrueLime een portaal in dezelfde huisstijl. We maakten het grafisch en functioneel ontwerp, en zorgden voor de technische realisatie en html (back-end en front-end development). We realiseerden het portaal in Kentico CMS, hetzelfde content management systeem als de website. Dat maakt het beheer voor de redacteuren eenvoudiger en efficiënter.

Assurantiebemiddelaars die zijn aangesloten bij Leidsche verzekeringen kunnen in dit portaal alle gegevens inzien rondom de lopende verzekeringen die ze voor hun klanten afsluiten.

Relevante informatie overal binnen handbereik
Alle informatie die assurantiebemiddelaars nodig hebben, is via het responsive portaal altijd binnen handbereik. Vanaf desktop, tablet en mobiel hebben zij overal toegang tot onder meer gegevens van verzekerden, premies en kosten, en een overzicht van beleggingen en fondsen. Ook het waardeverloop over de looptijd van de polis is in één oogopslag duidelijk, dankzij een grafiek met actuele cijfers.

Daarnaast vinden assurantiebemiddelaars via het portaal relevante contactpersonen van Leidsche verzekeringen, en kunnen ze direct contact met hen opnemen.Maatwerk: inloggen via digitaal paspoort
De meeste functionaliteiten in dit portaal realiseerden we in korte tijd met standaard modules van Kentico CMS. Daarnaast ontwikkelden we maatwerk voor inloggen met een digitaal paspoort van ABZ. Assurantiebemiddelaars met zo’n digitaal paspoort worden via een certificaat herkend door het portaal; daardoor is steeds inloggen niet meer nodig.

Leidsche verzekeringen klaar om verder te bouwen
Tijdens het realiseren van zowel de website als dit portaal, hebben we medewerkers van Leidsche verzekeringen opgeleid in Kentico CMS. Hun volgende project – een consumentenportaal – kunnen ze nu grotendeels zelf ontwikkelen, met TrueLime als sparringpartner.

Typisch TrueLime in dit project
  • Korte doorlooptijd van 3 maanden
  • Integratie met digitaal paspoort en back-office-systemen
  • Medewerkers van Leidsche verzekeringen tijdens het project opgeleid in Kentico CMSOver Leidsche verzekeringen

Leidsche verzekeringen - de handelsnaam van Leidsche Verzekering Maatschappij N.V. - is een moderne, innovatieve levensverzekeraar. Leidsche verzekeringen is gespecialiseerd in overlijdensrisico-verzekeringen voor particulieren, en nabestaandenvoorzieningen voor de zakelijke markt. Ook voor producten als lijfrenteverzekeringen kunnen klanten bij Leidsche verzekeringen terecht.

Bezoek de website

Andere portalen ontwikkeld door TrueLime:

Website met geïntegreerd klantportaal voor NIPO Software

Klantenportaal NODR

Extranettten en website voor Translink