Unieke zorgvraagwijzer binnen gebruiksvriendelijke omgeving.

Website ontwikkeling

Website met unieke zorgvraagwijzer voor Stichting Philadelphia Zorg
TrueLime ontwikkelde een website met een moderne uitstraling voor Stichting Philadelphia Zorg, één van de grootste zorginstellingen van Nederland. TrueLime zorgde voor een boost in de functionaliteiten. Met een heldere zorgvraagwijzer en locatiegids vinden bezoeker gemakkelijk de juiste zorg. Ook is de site verrijkt met ervaringsverhalen van cliënten.
Philadelphia was hard toe aan een nieuwe website met een frisse uitstraling en uitgebreidere functionaliteiten. Vanwege goede ervaringen met Kentico CMS zocht Philadelphia een partner die daarin thuis is én een modern design kon verzorgen. Zo kwam de organisatie uit bij TrueLime.
 

Intensieve voorbereidingsfase

In de voorbereidingsfase is intensief samengewerkt. Medewerkers van Philadelphia en TrueLime kwamen geregeld bij elkaar over de vloer. In die periode is de gewenste moderne uitstraling gerealiseerd en is een vacaturebank op de site opgenomen. Daarnaast zijn zowel op een kaart als in een lijst alle kantoor- en zorglocaties van Philadelphia te zien, compleet met alle relevante informatie over deze locaties.
 

Unieke zorgvraagwijzer

Uniek in de branche is de zorgvraagwijzer. Aan de hand van vragen kunnen bezoekers gericht op zoek naar zorg, bijvoorbeeld in de vorm van begeleiding thuis, dagbesteding of huishoudelijke verzorging. Uiteindelijk krijgen zorgvragers een zorgadvies met duidelijke uitleg en een telefoonnummer voor direct contact.
 

Testpanel enthousiast

Naast de opdrachtgever was ook het panel, dat de nieuwe site uitgebreid heeft getest, enthousiast over de uitstraling en het gebruiksgemak.
 

Philadelphia’s nieuwe website in het kort

•    Informatief en gebruiksvriendelijk
•    Unieke zorgvraagwijzer en locatiegids op de site
•    Eigen beheerders kunnen zelf eenvoudig aanpassingen doorvoeren in het gebruiksvriendelijke Kentico CMS


De klant

Philadelphia is een landelijke organisatie met ruim 7.600 medewerkers die vanuit 600 locaties ruim 7.800 cliënten met een verstandelijke beperking ondersteunen, variërend van enkele uren begeleiding per week en logeeropvang tot dagbesteding, dagelijkse intensieve zorg en begeleide werkvormen.
Bezoek de website
Vragen over dit project? Neem contact op

Meer weten?

We stellen ons graag persoonlijk voor. Bel ons of laat je nummer achter, dan bellen we je snel terug.
Eddy de Ridder
+31 (0)6 460 225 66
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.