TrueLime realiseert voor BDO International Ltd. websites in Kentico CMS en Microsoft Azure.

Website ontwikkeling

Websites in meer dan 150 landen voor BDO International Ltd. in Kentico CMS en Microsoft Azure

Alle BDO-partners wereldwijd krijgen een nieuwe website, gebouwd in Kentico CMS en gehost in Microsoft Azure. TrueLime ontwikkelt samen met BDO International Ltd. hun nieuwe website-format. Dankzij het Content Delivery Network en hosting via Microsoft Azure, kunnen BDO-partners vanuit elke locatie stylesheets, afbeeldingen en content hergebruiken en uitwisselen, terwijl de snelheid van de websites optimaal blijft.

Zo werken we samen met BDO aan één online uitstraling en consistentie van onderliggende web functionaliteiten voor al hun partners: ruim 1300 BDO-kantoren in 152 landen.

Universeel website-format
Gebaseerd op de bestaande, Amerikaanse BDO-website ontwikkelen we een universeel, responsive website-format met:
• standaard (navigatie)structuur;
• uitgebreide standaard functionaliteiten, waaronder nieuws, events-kalender en medewerkersprofielen;
• een uitgebreide taxonomie en eenvoudig toekennen van tags in het cms om relevante content (bijvoorbeeld events, artikelen in de kennisbank en sprekers/medewerkers) te koppelen;
• de mogelijkheid om content te plaatsen en te delen in de speciale kennisbank

Dit universele website-format zal in de loop van 2016 als basis gaan dienen voor alle BDO-websites wereldwijd.


Microsoft Azure Cloudhosting
De hele infrastructuur voor de websites van BDO wordt gehost in Microsoft Azure. Dat maakt dit een van de grootste internationale Microsoft Azure-projecten met Kentico CMS. Cloudhosting met Microsoft Azure biedt BDO – en andere klanten met een gedistribueerd of wereldwijd netwerk – veel voordelen. Zo kunnen nieuwe functionaliteiten voor afzonderlijke partner-websites worden getest in 1 acceptatie-omgeving.

Wereldwijd content uitwisselen
Dankzij het Content Delivery Network en Microsoft Azure kunnen alle BDO-partners wereldwijd gebruik maken van het nieuwe website-format én van elkaars content, waarbij de snelheid (pagina-laadtijden) van alle websites optimaal blijft.
De centrale marketingafdeling levert standaard corporate, Engelstalige content en een beeldbank met ruim 300 afbeeldingen. Alle BDO-partners en -kantoren kunnen afbeeldingen en andere relevante content toevoegen, én rechten instellen om deze alleen lokaal of juist internationaal beschikbaar te stellen.

BDO-office.jpg

Snelle uitrol van sites
Sinds september 2015 staat de vernieuwde website van BDO International Ltd live op BDO.com. Momenteel worden alle websites van BDO gefaseerd overgezet. Dankzij het universele website-format en cloudhosting via Microsoft Azure kan elke website binnen 1 dag worden geïmplementeerd. Afhankelijk van de omvang en complexiteit werkt een BDO-partner daarna nog 1 tot 3 maanden aan het vertalen van de content en het aanvullen met lokale content.

Continue support BDO-partners in verandertraject
De ontwikkeling en implementatie van alle nieuwe BDO-websites is een groot, internationaal verandertraject. Het is dan ook belangrijk om constant, en wereldwijd, support te leveren. Daarom zijn er gezamenlijke, gespecialiseerde teams van BDO- en TrueLime-medewerkers, voor development, hosting, global ICT support en roll-out. Een communicatieteam van het BDO-hoofdkantoor verzorgt daarnaast de interne communicatie naar al hun partners.

TrueLime ondersteunt dit verandertraject ook met o.a.:
• Uitgebreide analysefase met 10 pilot-websites waarbij medewerkers van 10 BDO-kantoren in diverse landen waren betrokken als user experience-testteam.
• Het ontwikkelen van een cms-handleiding op maat.
• Online training en trainingen op maat voor Kentico CMS.
• Opzet van een governance-structuur waarin centrale en decentrale verantwoordelijkheden vastgelegd worden voor o.a. hosting, support en content(invoer).

Typisch TrueLime in dit project
• Ervaren Kentico-partner in groot, internationaal project
• Uitdagende Kentico-architectuur gerealiseerd op Azure Cloudhosting
• Intensieve samenwerking met BDO-hoofdkantoor én lokale BDO-partners
• Advies en ondersteuning in wereldwijd verander-traject

Internationale Kentico-partner
In de Verenigde Staten werkte BDO al een jaar naar tevredenheid met Kentico CMS. Vanwege onze jarenlange ervaring met Kentico CMS en een team van 12 Kentico gecertificeerde developers, koos BDO voor ons als hun internationale Kentico-partner.

Lees meer over Kentico CMS.

 

Eddy de Ridder
+31 (0)6 460 225 66
Meer weten?
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.