Kom werken bij TrueLime!

Werken bij TrueLime

Op deze pagina vind je informatie over TrueLime, onze vacatures, stages en onze sollicitatieprocedure.
Wat bieden wij
Een goed salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Bij TrueLime wordt hard gewerkt en vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je plezier hebt, zowel in je werk als thuis. En daarom zijn we flexibel, bijvoorbeeld met werktijden. Zodat er naast je werk tijd is voor je gezin, je eventuele studie en je hobby’s. Lees verder. 
 
Open sollicitatie
We zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega’s. Dus staat jouw droombaan er niet bij, maar ben je creatief, enthousiast en gemotiveerd om te werken aan interessante, uitdagende projecten? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Een open sollicitatie kun je richten aan: regina.schrage@truelime.nl

Freelancers
Werk jij als freelancer, ZZP’er, eenpitter? Hoe je jezelf ook noemt, je bent welkom bij ons om mee te werken aan onze projecten. Wij zijn namelijk op zoek naar talent dat we flexibel kunnen inzetten. Zo kun jij werken aan uitdagende projecten, terwijl je toch je eigen baas blijft. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op!

Stage
Ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht bij een dynamisch bedrijf? Bij ons kun je een afstudeeropdracht kiezen die al gedefinieerd is maar we staan altijd open voor eigen inbreng. Heb je een eigen idee laat het ons weten dan kijken we of het bij ons past! Lees verder.

Sollicitatieprocedure
Als je bij ons solliciteert, houden we je graag goed op de hoogte van de voortgang. We laten het weten wanneer we je sollicitatie hebben ontvangen en je hoort zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. In onze terugkoppeling zijn we zo concreet mogelijk.Op die manier weet je goed waar je aan toe bent. Lees verder

Wie zijn wij
TrueLime bedenkt en creëert software om blij van te worden. Sinds 1997 bieden wij verschillende online oplossingen in o.a. de zorg en de gemeente markt. True staat voor wie we zijn en wat we zijn: echt, eerlijk, betrouwbaar en loyaal. De lindeboom en -bloesem (Lime tree) staan symbool voor onze kijk op ICT-projecten. Wij willen echt goede softwareoplossingen creëren die de klant verlost van frustrerende hoofdpijnvraagstukken. Lees verder.
Infographic-developers-(1).png
Wil je meer weten over onze vacatures of over werken bij ons? Bel ons of laat je nummer achter, dan bellen we je snel terug.
Regina Schrage
+31 (0)76 8200 920
Door op 'Bel mij terug' te klikken geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens voor het afhandelen van jouw vraag. Lees meer in ons privacy statement.