Je afstudeerstage bij ons is het perfecte startpunt van je loopbaan

Afstudeerstage

We zoeken enthousiaste studenten op het gebied van informatica (technisch of bedrijfskundig), of op het gebied van communicatie, multimedia en design. Voor ons is je instelling en datgene wat jij wilt het belangrijkste.

Wat zijn de mogelijkheden? Leuke, coole projecten op gebied van ontwerp, bouw en implementatie van web- en mobiele sites en apps met .NET technologie en Kentico Productontwikkeling op het gebied van 
  • Narrowcasting: we implementeren bij diverse klanten ons product genaamd Canvastix, gebouwd in silverlight, .NET technologie en breiden dat voortdurend uit
  • Juridische Workflow: ons product Octopus, gebouwd met .NET technologie, is beschikbaar online en stand alone voor gemeentes, in de zorg en het onderwijs.
Afstuderen bij TrueLime
Je kunt bij TrueLime een innovatief afstudeertraject verwachten waarin wij jou optimaal ondersteunen bij je afstudeeropdracht en jij op een leuke, goede en gemotiveerde manier de overstap kan maken van opleiding naar het bedrijfsleven. Je zult tijdens je afstuderen begeleid worden door één of meerdere van onze medewerkers. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij afstudeert, maar wanneer je een product ontwikkelt dat ons bedrijf ook verder kan helpen, dan snijdt het mes aan twee kanten.

Laat je tijdens je stage zien dat jij ambitieus, gemotiveerd en getalenteerd bent? Grote kans dat we graag willen dat je ook na je afstuderen bij ons blijft. Dat deden Wessel, Sietse en Sander ook!