TrueLime heeft binnen Octopus een Suite gecreëerd voor het optimaal afhandelen van bezwaren en beroepen. Doordat Octopus al jarenlang gebruikt en geïmplementeerd wordt in het juridisch domein is er al een groot scala aan processen beschikbaar welke één op één geïmplementeerd en toegespitst kunnen worden op de werkprocessen binnen uw organisatie. De standaard functionaliteiten binnen Octopus doen de rest. Zo sorteren we bijvoorbeeld de werkvoorraad met kleurcodes. Dankzij deze codes overschrijd je nooit meer een termijn. Brieven naar een bezwaarde of externe commissie gaan altijd keurig op tijd de deur uit. Is er sprake van uitstel of verdaging? Ook dan houdt Octopus alle termijnen automatisch bij.

De Octopus Suite Juridisch: Grip op zaken!

De Octopus Suite bestaat uit een aantal componenten die de laatste jaren zijn ontwikkeld als toevoeging aan het basisproduct Octopus. Het basisproduct van Octopus noemen we hier voor het gemak “Octopus behandelaar”. Octopus is immers ontstaan uit de behoefte om het werk van een behandelaar van complexe zaken te ondersteunen.
Overzicht van de Octopus suite

Componenten in de suite

Behandelaar

Alle functionaliteiten voor de interne medewerker

Basisregistratie Personen (BRP)

Voor het ophalen en uitwisselen van persoonsgegevens

Document Management Systeem (DMS)

Voor het synchroniseren en archiveren van uw digitale dossiers

Koppeling Zakenmagazijn

Koppel Octopus aan een zakenmagazijn voor actuele statusinformatie

Octopus Go

Voor het offline meenemen van digitale dossiers

Portaal

Voor het uitwisselen van documenten met andere afdelingen.

"Er wordt stukken minder geprint en gekopieerd, reductie van papier zeker 50%. En met de termijnbewaking in Octopus worden de termijnen goed in de gaten gehouden en beter gehaald. In 2017 werden er bijna 12.000 bezwaarschriften, zo'n 2.800 beroepsprocedures en 600 adviezen digitaal afgehandeld met Octopus. Dat is echt veel als je dat met andere grote gemeenten vergelijkt.”

Jet van Loenen - Stafmedewerker en Functioneel Beheerder Gemeente Rotterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je gewoon een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan snel contact met ons op! We vertellen je graag meer over wat wij voor jullie kunnen betekenen.
LimeScape.Form.MandatoryFields