Onderwijs is belangrijk. Goed onderwijs zorgt namelijk voor onze toekomst. Tegelijkertijd zijn er in deze sector ook een aantal uitdagingen. Doordat er minder jongeren zijn, zijn er minder potentiele studenten. De verwachtingen van studenten, ouders en het bedrijfsleven zijn hoog. Daarnaast blijft goed personeel vinden een uitdaging.

Hoe zorg je er als onderwijsinstelling voor dat je aantrekkelijk blijft voor nieuwe studenten?
Hoe zorg je dat je huidige studenten slagen?
Hoe haal je meer uit je alumni?
Hoe laat je het onderwijs nog beter aansluiten bij het bedrijfsleven?
Hoe trek je nieuw personeel aan?
En ben je als student eigenlijk wel klaar met leren na je diploma?

TrueLime helpt onderwijsinstellingen vooruit met digitale oplossingen, al meer dan 20 jaar!

TrueLime als digitale partner voor het onderwijs

Oplossingen met als doel meer tijd voor studenten en docenten!

Onze bewezen aanpak

Door de toenemende digitalisering van de maatschappij worden beslissingen, processen en gedrag meer en meer bepaald door data en software. Consumenten, bedrijven en overheden dienen zich digitaal te transformeren. Ze dienen meer digitaal samen te werken en informatie, kennis, producten en diensten online te delen. TrueLime ontwikkelt digitale platformen die hierbij noodzakelijk zijn. Zo kan er, onafhankelijk van plaats en tijd, gewerkt worden in een veilige en geïntegreerde digitale omgeving. Denk hierbij aan websites, intranetten, communities, portals, digitale werkplekken en apps.

Voor succesvolle implementaties van onze oplossingen maken we gebruik van onze succesvolle methode:

1. Kick-off
We starten onze projecten met een kick-off waarin we kennis maken met het hele team en de wensen en doelen scherp zetten. We betrekken alle interne en externe betrokkenen, zodat we allemaal hetzelfde vertrekpunt hebben.

2. Strategie
Na de kick-off starten we met het vaststellen van de Strategie en Visie en duiken we in jullie doelgroep door het uitwerken van persona’s en de klantreis. We bepalen samen de juiste (meetbare) doelstellingen (KPI’S, Key Performance Indicators) en samen bekijken we welke digitale middelen we inzetten om de doelstellingen te kunnen bereiken.

3. Concept en design
Op basis van de doelstellingen en de wensen van de doelgroep gaan we het design uitwerken, bestaande uit wireframes en visual design. Wanneer het high-level concept gereed is, presenteren we deze aan het project team en de verschillende stakeholders in de organisatie. Aansluitend kunnen we de backlog met daarin de verschillende user stories gaan uitwerken.

4. Realisatie
Wanneer het high-level design gereed is en de backlog is bepaald, kunnen we de digitale oplossing gaan realiseren. Tijdens de ontwikkeling is ons streven om met een MVP (minimum viable product) live te gaan en vanuit daar doorontwikkeling te faciliteren middels een roadmap. Door onze jarenlange ervaring hebben we veel gevraagde functionaliteit al beschikbaar waardoor we het beschikbare budget efficiënt kunnen inzetten.

5. Roadmap
Een digitale oplossing is nooit af. Daarom gaan we graag samen met onze klanten een partnership aan op lange termijn. Op basis van metingen en bevindingen vanuit de doelgroep wordt verdere functionaliteit ontwikkeld.

Succesvolle oplossingen

Deltion College

Deltion- een wereld vol mogelijkheden

ROCvA en ROCvF

Gepersonaliseerd online opleidingsadvies op nieuwe websites ROCvA en ROCvF

Koninklijke Visio

Docenten Visio maken en delen lesmodules online

Waarom TrueLime als partner?

  • we werken voor vergelijkbare klanten in het onderwijs
  • klanten maken langdurig (gemiddeld > 5-10 jaar) gebruik van onze diensten
  • we hebben daadwerkelijk kennis van websites en digitale samenwerking in het onderwijs
  • we zijn een partij met persoonlijke aanpak, we doen het écht samen
  • we hebben al veel functionaliteit voor een website of portaal standaard beschikbaar
  • we zorgen voor een mooie, toegankelijke omgeving die technisch goed in elkaar zit

Als TrueLime vinden we het belangrijk om intensief samen te werken met onze klanten en de uiteindelijke gebruikers centraal te stellen. Alleen dan ontstaat het beste resultaat!

Studenten staan écht centraal

"Onderwijsorganisaties zijn altijd kritisch, maar iedereen is erg enthousiast over de nieuwe websites. Medewerkers zelf moeten wel wennen, want nu staan studenten écht centraal en is in het design veel rekening gehouden met mobiel gebruik. We zien nu al dat het aantal aanmeldingen via mobiel stijgt.”

Alex Borburg - manager online en product owner ROCvA en ROCvF

Laten we samen kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Laat je gegevens achter en Eddy neemt zo snel mogelijk contact met je op!
LimeScape.Form.MandatoryFields