Over TrueLime

True staat voor wie we zijn en wat we zijn: transparant, eerlijk, dienstbaar, betrokken, betrouwbaar en loyaal. Wij geloven in een True manier van zaken doen met klanten, collega’s en partners. Op deze manier creëren wij samen softwareoplossingen die echt werken. Dit noemen wij software om blij van te worden.

ontmoet het team van TrueLime

team met fietsen op het strand

TrueLime’s visie

Door de toenemende digitalisering van de maatschappij worden beslissingen, processen en gedrag meer en meer bepaald door data en software. Consumenten, bedrijven en overheden dienen zich digitaal te transformeren. Ze dienen meer digitaal samen te werken en informatie, producten en diensten te delen. TrueLime ontwikkelt digitale platformen die in onze visie hierbij noodzakelijk zijn. Zo kan er, onafhankelijk van plaats en tijd, gewerkt worden in een veilige en geïntegreerde digitale omgeving.

Kentico Gold Partner en Kentico Quality Expert

TrueLime heeft sinds 1997 meer dan 250 samenwerkomgevingen, portalen en websites ontwikkeld op basis van Kentico CMS voor onder andere Translink, Hartstichting, Leidsche Verzekeringen en IV-Groep. Dankzij onze kennis van en succes met Kentico is TrueLime sinds 2006 Kentico Gold Partner en sinds 2016 Kentico Quality Expert. Lees meer over TrueLime als Kentico Partner. 

logo kentico gold partner
logo kentico quality expert

Microsoft Gold Certified Partner

TrueLime werkt al sinds 2008 intensief samen met Microsoft. We zijn op het hoogste niveau partner, namelijk als Gold Certified Partner.

logo microsoft gold certified partner

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Digitaal samenwerkings
platform

- Intranet
- Digitale Werkplek
- Leden / Klantportaal
 

Lees meer

Online
Communicatie

- Websites
- Campagnes
- Mobiele Apps

Lees meer

Modulair 
Zaaksysteem

- Bezwaren en Beroepen
- Klachtenafhandeling
- Contractmanagement

Lees meer