Onze visie

Door de toenemende digitalisering van de maatschappij worden beslissingen, processen en gedrag meer en meer bepaald door data en software. Consumenten, bedrijven en overheden dienen zich digitaal te transformeren. Ze dienen meer digitaal samen te werken en informatie, producten en diensten te delen. TrueLime ontwikkelt digitale platformen die in onze visie hierbij noodzakelijk zijn. Zo kan er, onafhankelijk van plaats en tijd, gewerkt worden in een veilige en geïntegreerde digitale omgeving. Bij TrueLime geloven we in een 'true' manier van samenwerken. Oplossingen creëren we mét elkaar. Op deze manier ontwikkelen we software waar je blij van wordt, zonder kopzorgen.


Kentico Gold Partner en Kentico Quality Expert

TrueLime heeft sinds 1997 meer dan 250 samenwerkomgevingen, portalen en websites ontwikkeld op basis van Kentico CMS voor onder andere Translink, Hartstichting, Leidsche Verzekeringen en IV-Groep. Dankzij onze kennis van en succes met Kentico is TrueLime sinds 2006 Kentico Gold Partner en sinds 2016 Kentico Quality Expert. Lees meer over TrueLime als Kentico Partner.

Microsoft Gold Certified Partner

TrueLime werkt al sinds 2008 intensief samen met Microsoft. We zijn op het hoogste niveau partner, namelijk als Gold Certified Partner.

Digitaal
Samenwerkings
platform

- Intranet
- Digitale Werkplek
- Leden / Klantportaal

Lees meer

Online
Communicatie

- Websites
- Campagnes
- Mobiele Apps

Lees meer

Maak kennis met alle TrueLimers!

Meer dan 50 medewerkers werken elke dag samen aan de beste digitale oplossingen en platformen.
ontmoet ons team