Een gebruiksvriendelijke website en intranet in het onderwijs is van grote waarde. Dit verhoogt niet alleen de aanwas van studenten en de productiviteit van medewerkers, het verbetert ook de samenwerking tussen docenten, medewerkers en leerlingen. Het maakt het leuker én gemakkelijker om onderling te communiceren. Truelime creëert een platform met een website en een intranet op maat dat volledig past bij de onderwijsinstelling.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of een demo?

Neem contact op!

Naadloze verbinding tussen website en portaal voor onderwijs

Truelime luistert naar de klant. We vinden het belangrijk samen te kijken naar de wensen en op basis hiervan de perfecte website en digitale werkplek voor onderwijsinstellingen te bouwen. Denk aan een naadloze verbinding tussen website en portaal, waarin teamleden gemakkelijk inzicht hebben in projecten. Collega’s kunnen nieuwtjes delen binnen bepaalde vakgebieden. Het creëren van een digitale werkplek zien we bij TrueLime als totaaloplossing. Dit maken we niet alleen voor docenten, maar ook voor de leerlingen. Cijfers inzien, verslagen uploaden en de laatste updates lezen. Truelime werkt mee aan de ideale digitale oplossing voor iedere specifiek onderwijsinstelling.

Een stapje verder dan enkel een website voor onderwijs

We helpen graag bij het maken van websites en een intranet voor het onderwijs. Daarbij gaan we een stapje verder. Wij geloven in het samenbrengen van alle vormen van digitale communicatie. Geen losse website, intranet of medewerkersportaal, maar één digitale oplossing waarin je naadloos samenwerkt. We denken met de onderwijsinstelling mee om dit zo efficiënt mogelijk in te richten voor de grootste gebruiksvriendelijkheid.

Websites ROCvA en ROCvF ultieme online studieadviseurs

TrueLime ontwikkel de nieuwe websites voor het ROC van Amsterdam (ROCvA) en ROC van Flevoland (ROCvF) die leerlingen helpen een passende vervolgopleiding te vinden. Op de aansprekende, responsive websites staan studiekeuzetesten en uitgebreide informatie over opleidingen centraal. Leerlingen bewaren en vergelijken opleidingen in een persoonlijk online profiel. Zo helpen de websites leerlingen bij het maken van een goede keuze, en de ROC’s aan meer passende aanmeldingen.

"Onderwijsorganisaties zijn altijd kritisch, maar iedereen is erg enthousiast over de nieuwe websites. Medewerkers zelf moeten wel wennen, want nu staan studenten écht centraal en is in het design veel rekening gehouden met mobiel gebruik. We zien nu al dat het aantal aanmeldingen via mobiel stijgt.” (Alex Borburg, manager online en product owner ROCvA en ROCvF)

Medewerkersportaal voor onderwijsinstellingen

Met het creëren van een medewerkersportaal in het onderwijs verhoog je de productiviteit enorm. Docenten en medewerkers hoeven niet langer in hun mailbox te zoeken naar de juiste informatie: alles staat online in het portaal. Dit maakt de communicatie gemakkelijk en maakt werken voor medewerkers een stuk leuker! We koppelen het medewerkersportaal graag aan de website voor een ultieme digitale werkplek. Eén strategie en één strategie binnen één platform. Een website en intranet op maat voor iedere onderwijsinstelling.

Op zoek naar een website of intranet?

Als onderwijsinstelling behoefte aan een website, intranet, een digitale werkplek of portaal? TrueLime biedt een oplossing voor ieder vraagstuk! We leveren een professioneel platform voor het onderwijs waarbij de meest optimale interne en externe communicatie altijd centraal staat. Meer weten? Laat je gegevens achter zodat wij je snel een keer kunnen bellen over de mogelijkheden of neem contact met ons op sales@truelime.nl

Vraag een demo aan!

Benieuwd hoe een website of intranet van TrueLime eruit ziet voor jouw organisatie? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
LimeScape.Form.MandatoryFields