Digitaal samenwerken, online meetings...heeft jouw organisatie alles al op orde, of zou je op korte termijn wel wat hulp kunnen gebruiken? Als expert in digitale samenwerking hebben we in het kader van Covid-19 een succesvolle methodiek ontwikkeld waarin we niet alleen de korte termijn behoeften naar boven kunnen halen, maar ook een visie en doelstellingen voor de langere termijn kunnen neerzetten. Niet een 'one-size-fits-all' oplossing, maar een aanpak die écht werkt voor jouw bedrijf, en is afgestemd op jullie specifieke behoeften.

Waar ligt de nadruk op bij onze unieke methodiek? We gaan ons vooral focussen op de volgende zaken :

  • Wat speelt er bij jouw organisatie, en waar is op korte termijn behoefte aan?
  • We houden rekening met de lange termijnvisie en doelstellingen, maar een belangrijke doel is ook om voor de korte termijn een goed werkende oplossing te realiseren - snel resultaat is dus gegarandeerd!

Deze methodiek kan bijna geheel online uitgevoerd worden en neemt in totaal 5 tot 10 dagen in beslag.
De exacte inspanning is afhankelijk van de doelgroep, het aantal stakeholders, de gekozen tools en het aantal noodzakelijke (online) workshops. Dit kan dus per organisatie verschillen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. In een online workshop van slechts een halve dag nemen we je al mee in de methodiek en hebben we een framework gereed met de beste oplossing voor jouw organisatie. We horen graag van je!

Lees meer over onze unieke visie op digitaal samenwerken