Een zaaksysteem voor de overheid

Procesgericht werken als overheid begint bij een zaaksysteem. Hiermee automatiseer en optimaliseer je processen. Subsidieaanvragen? Vergunningen? Met het modulaire zaaksysteem Octopus maakt TrueLime zaakgericht werken mogelijk voor iedere overheidsinstelling.

Neem contact op!

Pas bestaande en nieuwe processen aan

Met een zaaksysteem zorg je er niet alleen voor dat bestaande processen goed verlopen. Als overheid wil je ook dat wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe samenwerkingsverbanden en verbetertrajecten goed worden opgevangen. Dat vraagt om een aanpassing van je proces.

Octopus sluit aan op elk werkproces

Dankzij de flexibiliteit van Octopus en 15 jaar ervaring, passen we ons altijd aan de eisen en wensen aan van u als overheidsinstelling. De modulaire opbouw van het zaaksysteem zorgt ervoor dat het in te zetten is als los element of als geheel. Octopus heeft een groot aantal standaard modules die we naar wens kunnen aanpassen. U kiest, wij maken het op maat.

We standaardiseren verschillende werkprocessen voor de overheid, zoals:

  • De behandeling van bezwaren en klachten
  • Online aanvragen, verzoeken, afspraken, meldingen
  • Contractmanagement

De voordelen van een zaaksysteem voor de overheid

Met Octopus bewaak je de kwaliteit van elke zaak, zoals een aanvraag, klacht of contract. Het geeft een helder overzicht van alle lopende zaken en wat de status hiervan is. Zaakgericht werken levert daarom tijdswinst op. Vanwege automatisering en standaardisering kan er meer werk worden verricht in minder tijd. Daarnaast levert het een betere dienstverlening op naar andere overheidsinstellingen.

Meer weten over Octopus? Download hier de brochure

Op zoek naar een zaaksysteem wat optimaal werkt voor overheidsinstanties?

Wil je werkprocessen te optimaliseren en zaakgericht te werken? TrueLime biedt met het modulaire zaaksysteem Octopus altijd een oplossing op maat. We vertellen je er graag meer over!
LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *