Meer controle op processen binnen een overheidsinstelling of bedrijf? Dan is een zaaksyteem op maat de oplossing. TrueLime helpt bij het opstellen hiervan om zaakgericht te werken. Zo optimaliseer én automatiseer je werkprocessen. Meer grip op de afhandeling van zaken voor een beter resultaat. Met TrueLime’s eigen product ‘Octopus’ bieden we al ruim 20 jaar een onderscheidend modulair zaaksysteem aan. We maken zaakgericht werken mogelijk voor overheidsinstellingen en gemeenten. Denk hierbij aan processen zoals bezwaren en beroepen, klachtenafhandeling en contractmanagement.

Een zaaksysteem voor de overheid

Procesgericht werken als overheid begint bij een zaaksysteem. Hiermee automatiseer en optimaliseer je processen. Subsidieaanvragen? Vergunningen? Met het modulaire zaaksysteem Octopus maakt TrueLime zaakgericht werken mogelijk voor iedere overheidsinstelling.

Met een zaaksysteem zorg je er niet alleen voor dat bestaande processen goed verlopen. Als overheid wil je ook dat wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe samenwerkingsverbanden en verbetertrajecten goed worden opgevangen. Dat vraagt om een aanpassing van je proces.

De voordelen van een zaaksysteem

Met Octopus bewaak je de kwaliteit van elke zaak, zoals een aanvraag, klacht of contract. Het geeft een helder overzicht van alle lopende zaken en wat de status hiervan is. Zaakgericht werken levert daarom tijdswinst op. Vanwege automatisering en standaardisering kan er meer werk worden verricht in minder tijd. Daarnaast levert het een betere dienstverlening op naar andere overheidsinstellingen.Ons zaaksysteem biedt unieke voordelen:

  • uitstekende termijnbewaking
  • documentcreatie in eigen huisstijl
  • dashboard met uitgebreide managementrapportages
  • uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • beschikbaar via de Cloud of in je eigen netwerk (on-premise)
Als TrueLime vinden we het belangrijk om intensief samen te werken met onze klanten en de uiteindelijke gebruikers centraal te stellen. Alleen dan ontstaat het beste resultaat!

'Er worden minder stukken geprint en gekopieerd, reductie van papier zeker 50%. En met de termijnbewaking in Octopus worden de termijnen goed in de gaten gehouden en beter gehaald. In 2017 werden er bijna 12.000 bezwaarschriften, zo'n 2.800 beroepsprocedures en 600 adviezen digitaal afgehandeld met Octopus. Dat is echt veel als je dat met andere grote gemeenten vergelijkt.''

Jet van Loenen - Stafmedewerker en Functioneel Beheerder Gemeente Rotterdam