Octopus Behandelaar is de kern van de Suite, doorgaans gewoon “Octopus” genoemd. Er zijn twee versies beschikbaar, 'Octopus desktop' en 'Octopus Web'.

Octopus Desktop bestaat al meer dan 20 jaar en wordt “on-premise” (binnen de eigen organisatie) geïnstalleerd. Deze versie biedt enorm veel functionaliteit die in deze periode op verzoek van ongeveer 50 verschillende klanten is ontwikkeld. Vanaf 2010 is TrueLime druk bezig geweest met de ontwikkeling van de Web versie van Octopus. Een enorme klus om alle functionaliteit die in de deskstop versie geboden wordt over te zetten naar de totaal nieuwe versie van Octopus. Aangezien Octopus Web in een “private cloud” wordt aangeboden, hebben we ook met veel nieuwe uitdagingen te maken qua browser support en hoge eisen aan informatiebeveiliging. Om aan deze eisen te (blijven) voldoen is Octopus Web ontwikkeld op basis van de nieuwste technologie (o.a. Microsoft .Net Core). De kernfunctionaliteit is inmiddels in beide versies gerealiseerd en hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste functionaliteiten van Octopus:

Procesinrichting

Richt ieder gewenst zaaktype in volgens uw eigen werkproces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Bezwaar
  • Beroep
  • Voorlopige voorziening
  • Wob verzoeken
  • Klachten

Octopus werkt Zaakgericht. Dit houdt in dat elk dossier dat behandeld wordt binnen Octopus een eigen Zaaknummer krijgt, en per Zaaktype een specifiek proces kan worden ingericht.

lees meer over procesinrichting


Modules voor de behandelaar

Archivering Archivering Archivering
Archivering Archivering Archivering
Archivering Archivering Archivering
Archivering Archivering Archivering

De Octopus Suite Juridisch: Grip op zaken!

De Octopus Suite bestaat uit een aantal componenten die de laatste jaren zijn ontwikkeld als toevoeging aan het basisproduct Octopus. Het basisproduct van Octopus noemen we hier voor het gemak “Octopus behandelaar”. Octopus is immers ontstaan uit de behoefte om het werk van een behandelaar van complexe zaken te ondersteunen.
Meer over de Octopus suite

Bekijk ons werk

Gemeente Rotterdam

Een wereld vol mogelijkheden

Parkeerbeheer Bergen op Zoom

Octopus bij Parkeerbeheer BOZ

"Er wordt stukken minder geprint en gekopieerd, reductie van papier zeker 50%. En met de termijnbewaking in Octopus worden de termijnen goed in de gaten gehouden en beter gehaald. In 2017 werden er bijna 12.000 bezwaarschriften, zo'n 2.800 beroepsprocedures en 600 adviezen digitaal afgehandeld met Octopus. Dat is echt veel als je dat met andere grote gemeenten vergelijkt.”

Jet van Loenen - Stafmedewerker en Functioneel Beheerder Gemeente Rotterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je gewoon een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan snel contact met ons op! We vertellen je graag meer over wat wij voor jullie kunnen betekenen.
LimeScape.Form.MandatoryFields