Zo helpen wij jou

We bedenken, creëren en verbeteren digitale oplossingen samen met onze klanten en creëren impact op mens en maatschappij.

Websites

Een website die volledig aansluit bij de wensen van de bezoeker, jouw organisatie en digitale landschap.

We ontwikkelen websites met Kentico Xperience, Kontent.ai en Umbraco CMS.

We zijn Kentico Gold Partner, Kontent.ai Advanced Partner, Umbraco Gold Partner en Microsoft Partner.

Portalen

Een klanten-, studenten-, medewerkers- of ledenportaal op maat, welke naadloos aansluit en past bij jouw organisatie. Onze portalen zorgen ervoor dat je met elkaar online kan samenwerken.

Digitale werkplek

Er zijn veel manieren om digitaal samen te werken, zoals via een intranet, een digitale werkplek of een sociaal intranet of community. Bij TrueLime geloven we dat het belangrijk is dat mensen zich op een platform op hun gemak voelen. Dit verhoogt niet alleen het plezier in het werk, maar ook de productiviteit. Daarom geloven wij dat een intranet of digitale werkplek een werkomgeving moet zijn waarin mensen zich thuis en veilig voelen.

Koppelingen

Bij alles wat we ontwikkelen kijken we goed naar achterliggende systemen om jouw product daarop te laten aansluiten. Te denken valt aan een koppeling of integratie met MS Teams, SharePoint, CRM, DMS, vacature systemen, of een door de klant zelf ontwikkeld systeem.

Kennispleinen

Een effectief digitaal kanaal om kennis te laten stromen zijn onze kennispleinen. Hier worden kennis, producten en ervaringen met elkaar gedeeld. Wij geloven in COPE, Create Once Publish Everywhere. Zodat je kennis centraal, kanaal- en device onafhankelijk kan delen.

Apps (PWA)

Een optimale aansluiting bij de customer journey en snel up-to-date informatie kunnen vinden op elk device. Dat is wat we willen bereiken met onze Progressive Web apps.

Cases waar we trots op zijn!

Wil je ook digitaal voor elkaar?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Mail info@truelime.nl

Bel 076 820 09 20