Wat doen we voor jou?

We bedenken, creëren en verbeteren digitale oplossingen en creëren samen impact op mens en maatschappij.

Content Management Expertise

Met een juiste inrichting van je Content Management Systeem bereik je niet alleen efficiëntie, maar ook precisie in het aanspreken van de juiste doelgroep. Hierdoor wordt je kennis of boodschap doeltreffend overgebracht.

Wij helpen je bij het maken van de keuze van het juiste CMS en vertellen je over de laatste ontwikkelingen over hybride en headless CMS oplossingen. We ontwikkelen websites en portalen met Kentico Xperience, Kontent.ai en Umbraco CMS.

Ledenportaal

Leden worden steeds kritischer en verwachten steeds meer waarde op maat van jouw organisatie. Ons ledenportaal draagt bij in het binden en behouden van je leden.

Onderwijsportaal

Een student- en medewerkersportaal in het onderwijs centraliseert essentiële informatie, tools en communicatiekanalen. Dit verhoogt de administratieve efficiëntie en verrijkt de academische ervaring. Het biedt een gepersonaliseerde omgeving waarin zowel studenten als medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot roosters, studiemateriaal en ondersteunende diensten, waardoor de focus op leren en ontwikkeling wordt vergroot.

Kennisportaal

Een kennisportaal, ook bekend als kennisplein of kennisbank, is een centrale ontmoetingsplaats voor het organiseren, delen en vinden van expertise. Zo wordt de kwaliteit en betaalbaarheid van jouw dienstverlening geborgd. Het bevordert een cultuur van continue leren en samenwerking door iedereen eenvoudig toegang te geven tot waardevolle kennis en best practices. Zowel binnen als buiten je organisatie.

App ontwikkeling

Een eigen mobiele app plaatst jouw kennis en content letterlijk in de handpalm van je doelgroep. Dit zorgt voor directe, ononderbroken communicatie en betrokkenheid. Wij ontwikkelen apps op maat of als verlengstuk van een portaal.

AI Assistent

Een AI-assistent transformeert de manier waarop organisaties informatie beheren en verspreiden, door automatisch relevante content en inzichten te leveren aan medewerkers of externen. Bovendien kan het systeem fungeren als een interactieve kennisbank die vragen beantwoordt en relevante informatie aanbiedt. Hierdoor wordt de algehele efficiëntie en kennisdeling, zowel binnen als buiten de organisatie, verbeterd.

Medewerkers portaal

Er zijn veel manieren om digitaal samen te werken, zoals via een intranet, een digitale werkplek of een medewerkersportaal. Bij TrueLime geloven we dat het belangrijk is dat mensen zich op een platform op hun gemak voelen. Dit verhoogt niet alleen het plezier in het werk, maar ook de productiviteit. Daarom geloven wij dat een medewerkersportaal of digitale werkplek een werkomgeving moet zijn waarin mensen zich thuis en veilig voelen.

Cases waar we trots op zijn!

Wil je het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Mail info@truelime.nl

Bel 076 820 09 20