Umbraco Gold Partner

TrueLime is sinds enkele jaren Gold Partner van Umbraco en we zijn trots op meerdere succesvolle implementaties voor onze klanten, waaronder MBO Amersfoort, Vilans en VTOI-NVTK.

Doelstelling Umbraco

De doelstelling van Umbraco is eenvoud te bieden en je de vrijheid te geven om websites, intranetten, portalen, apps of andere digitale oplossingen precies te beheren zoals jij dat wilt. Umbraco ontwikkelt software die mensen, zowel editors als ontwikkelaars, een glimlach bezorgt. Gedacht vanuit Scandinavische eenvoud, streeft Umbraco naar optimale ontwikkelings- en beheerprocessen van content - niets meer, niets minder. 

Umbraco Cloud

Vanuit een managed cloud omgeving wordt binnen enkele minuten een Umbraco omgeving neergezet. Dit resulteert in een juiste basis waarmee de wensen van zowel middelgrote- als grote organisaties ontwikkelt worden. 

Umbraco Headless CMS

Vanuit een centrale beheeromgeving biedt Umbraco niet alleen de mogelijkheid om de content voor je website te beheren maar dit ook verder te trekken naar andere belangrijke kanalen zoals social media, apps, intranet en meer. Deze omnichannel content management strategie is waar organisaties meer naar toe aan het groeien zijn, en waar Umbraco goed bij aansluit.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!