Zorg

TrueLime helpt al vele jaren diverse organisaties in de zorg. Wij helpen zorgorganisaties met de opzet en verbetering van een website, portaal, of intranet. Daarnaast zijn we bekend met koppelingen zoals met een elektronisch cliënten dossier.   

Waarom de zorg verbeteren?

In de zorg is het belangrijkste voor een ziekenhuis om patiënten de juiste zorg te geven zodat ze beter worden en voor een zorgorganisatie (tandarts, dokter, wijkverpleging, zorgcentrum, thuisbegeleiding en dagbesteding) is het essentieel om cliënten goede zorg te geven en daardoor een zo goed mogelijk leven. Daarnaast is het belangrijk voor een zorg organisatie om dat zo efficiënt en effectief mogelijk te doen want er komen elk jaar meer ouderen, er is elk jaar minder sterfte, daarom is er meer zorg nodig en hogere zorgkosten. 

Hoe pakken we het aan?

  • Door jouw patiënt, client en medewerkers centraal te stellen in alles wat we doen.
  • We creëren unieke customer journeys, zodat je je doelgroepen optimaal kan helpen.
  • We halen optimale resultaten door een intensieve en effectieve samenwerking met jou.
  • Door ons jarenlange ervaring in de zorgwereld kennen we jouw systemen als geen ander en zijn we in staat om deze met elkaar te verbinden.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bedenken, creëren en verbeteren jouw website, intranet/digitale werkplek en portaal waarmee je patiënten, cliënten en medewerkers beter kan helpen. We zorgen voor integraties van applicaties zoals bijvoorbeeld: EPD, PGO’s. in jouw digitale landschap.

  • Websites
  • Protocollen
  • Apps (WPA) 
  • Portalen voor de zorg

Case Vilans

Vilans is de kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning. Ze combineren ervaringen met kennis uit onderzoek, en maken daar praktische kennisproducten van die je meteen kunt gebruiken. Zo maakt  nieuwe kennis de zorg nog beter, en kunnen mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben leven zoals zij dat willen. We hebben gewerkt aan een eenvoudige toegang tot de protocollen, die je snel en gebruiksvriendelijk kunt raadplegen. 

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!