Onderwijs

TrueLime helpt al vele jaren diverse organisaties in het onderwijs. Van een online les applicatie voor mensen met een visuele beperking tot een onderwijs subsite van een academisch ziekenhuis en websites voor ROC’s, Hogescholen en Universiteiten.

Waarom helpen wij lerend Nederland?

Voor een onderwijsinstelling is het belangrijk om aankomende studenten te helpen met de juiste studiekeuze en zittende studenten te helpen om succesvol de studie te voltooien. Dit kan voor jongeren of voor volwassenen want je bent nooit uitgeleerd. Door onze kennis en kunde dragen we bij aan een efficiëntere onderwijswereld.

Hoe helpen wij?

Door studenten en medewerkers voorop te stellen, creëren we een unieke studenten en medewerkersreis in één centraal platform, waar iedereen zich thuis voelt. We halen optimale resultaten door een intensieve en effectieve samenwerking met jou. Door ons jarenlange ervaring in de onderwijswereld kennen we jouw systemen als geen ander en zijn we in staat om deze met elkaar te verbinden.

Wat doen wij?

Wij bedenken, creëren en verbeteren jouw website en portaal waarmee je studenten, bedrijven en medewerkers kan bedienen. We zorgen voor integraties van applicaties zoals bijvoorbeeld: Cambo en Edudex in jouw digitale landschap.

Case Deltion

Het Deltion College (ROC) is er voor iedereen. Of je nu jong of oud bent. Of je nu een eigen bedrijf hebt, of net klaar bent met het vmbo. Deltion werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van onze studenten. Iedereen kan een opleiding volgen. In een hechte samenwerking met het Deltion Team is gezamenlijk gewerkt aan een volledig nieuw platform: een frisse, snelle, en mobile-first website die op elk device een optimale gebruikerservaring biedt.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!