Kentico Xperience

TrueLime heeft in de afgelopen 20 jaar meer dan 250 websites, portalen en digitale werkplekken ontwikkeld.

Xperience by Kentico

Xperience by Kentico is het nieuwste digital experience management platform van Kentico. Deze nieuwe versie brengt grote veranderingen met zich mee ten opzichte van andere versies van Kentico Xperience. In onze gratis download vertellen we je alles wat je moet weten over dit nieuwe, hybrid headless CMS.

Gold Partner en Quality Expert

Dankzij onze kennis en ervaring met Kentico is TrueLime sinds 2006 Kentico Xperience Gold Partner. Dit is het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten. Sinds 2016 zijn we ook Kentico Quality Expert. TrueLime staat dan ook in de top 3 Kentico Partners in Nederland. Met deze ervaring ontwikkelden we al succesvol platformen voor onder andere Radboud UMC, FNV, Vilans en Deltion College. Lees hier meer over onze cases.

De voordelen

  • Snelle time-to-market door het groot aantal standaard modules, zoals een nieuwsoverzicht, vacaturebank, nieuwsbrieven, formulieren en een uitgebreide zoekfunctionaliteit
  • Overzicht en controle over publicaties dankzij uitgebreide mogelijkheden voor workflows, rollen en rechten
  • Flexibiliteit in een snel veranderende markt: kies, hergebruik en verplaats
  • Contentblokken en widgets op elke webpagina via drag & drop
  • Eenvoudig beheer via een webbrowser, altijd en overal

Kentico MVP

Naast een top-3 plaats als Kentico Partner in Nederland zijn we trots te vermelden dat we beschikken over een Kentico Most Valuable Professional (MVP). TrueLime’s Solutions Architect Jeroen Fürst kreeg deze titel in 2010. Een MVP is een speciale expert en ambassadeur van Kentico. Binnen lokale en mondiale CMS en .NET communities dragen de MVP’s de nieuwste kennis over het CMS uit. Ze worden nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Kentico platformen: Xperience en Kontent.ai. Jeroen zijn passie is het werken met nieuwe (Microsoft gebaseerde) technologieën zoals .NET Core en het Azure cloud platform. Jeroen is naast MVP tevens Kentico Kontent certified developer. Van de tien MVP's die er wereldwijd zijn, heeft TrueLime er één aan boord. Iets waar we uiteraard trots op zijn!

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!