Cloudinary partner

Cloudinary is een bewezen "Digital Asset Management oplossing" voor het beheer van je waardevolle media. Wanneer je net een stapje verder wilt dan een "standaard media library".

Cloudinary

Cloudinary is een SaaS-technologiebedrijf met het hoofdkantoor in Santa Clara, Californië. De Nederlandse markt wordt bediend vanuit het kantoor in Engeland. Cloudinary biedt cloud-gebaseerde diensten voor het beheren van afbeeldingen en video's aan.

Met Cloudinary kunnen gebruikers afbeeldingen en video's uploaden, opslaan, beheren, bewerken en leveren voor websites en apps. Het platform wordt gebruikt door meer dan 8.000 bedrijven. Cloudinary is tevens uitgeroepen tot de "gouden standaard" voor het beheer van afbeeldingen en video's op het web.

Onze samenwerking

TrueLime is sinds 2 jaar Cloudinary Partner. De samenwerking stelt ons in staat om klanten beter te bedienen met hoogwaardige digitale oplossingen die gebruikmaken van krachtige beeld- en video beheeroplossingen. Door het gebruik van Cloudinary's oplossingen kunnen gebruikers afbeeldingen en video's op efficiënte wijze opslaan, beheren en optimaliseren. Hierdoor worden prestaties van websites en applicaties verbeterd en de gebruikerservaring versterkt.

Voor onze klant Vilans hebben we Cloudinary succesvol ingezet en geïntegreerd met het Headless CMS Kontent.ai.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!