Voor wie werken we?

We werken vooral voor organisaties in de volgende branches: zorg, onderwijs, ledenorganisaties, (semi)- overheid en kennis organisaties; die samen met ons, direct of indirect iets willen betekenen voor mens en maatschappij.

Onderwijs

Door onze jarenlange ervaring in het onderwijs, kennen wij de onderwijswereld als geen ander en zorgen wij ervoor dat oplossingen die wij bouwen geschikt zijn voor de toekomst.

Zorg

Wij helpen onze klanten in de zorg met digitale oplossingen zodat zij meer tijd kunnen besteden aan de client, patiënt en bewoners.

Leden

Door een sterke samenwerking met jouw ledenorganisatie en door de leden voorop te stellen creëren we een unieke klantreis in een centraal platform, waar iedereen zich thuis voelt.

Kennis

Als kennisorganisatie vervul je een centrale, faciliterende rol in jullie kennisdomein, wij helpen je daarbij!

Overheden

Binnen overheidsinstellingen ondersteunen we met name de juridische afdeling. Octopus begeleidt de complexe taken en juridische zaken van intake naar afronding.

Semi-overheden

Bij een groeiend aantal semi-overheden wordt Octopus ingezet op de juridische afdelingen en afdelingen binnen toezicht en handhaving.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!