Digitaal voor elkaar

We bedenken, creëren en verbeteren digitale oplossingen. Dat doen we met veel plezier al meer dan 25 jaar. Vanuit het mooie Breda werken we met 50 collega’s aan digitale oplossingen waar we trots op zijn!

De Lindeboom in ons logo staat symbool voor deze cultuur. De Lindeboom stond in de tijd van de Germanen letterlijk in het midden van de gemeenschap en markeerde de locatie waar mensen bij elkaar kwamen om tot oplossingen te komen. Precies de plek die TrueLime wil zijn voor haar medewerkers en klanten.

No-nonsense digitaal bureau

In alles wat we doen, zijn de verwachtingen van onze klanten leidend. No-nonsense, handen uit de mouwen, met beide benen op de grond. Noem het zoals je wilt. Dankzij kennis van jullie markt, door de klantbehoeften centraal te zetten en bewezen technologie komen we altijd en snel tot succesvolle oplossingen.

Onze partners

Ontmoet ons team

Maak hier kennis met alle collega's die er al voor gekozen hebben om samen impact te maken!

Ook bij ons werken?

Wij werken elke dag intensief samen, om de wereld een stukje mooier te maken. Met elkaar.

We bedenken, creëren en optimaliseren digitale oplossingen. Dat doen we met veel plezier voor organisaties die, net als wij, iets willen betekenen voor mens en maatschappij. Vanuit ons kantoor in Breda werken wij samen met 50 collega’s aan online oplossingen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we belangrijk. We hebben een sterkte teamspirit en een enthousiaste feest commissie. Kom je ook bij ons werken?

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!