Kontent.ai Partner

Kontent.ai heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbaar, schaalbaar en veilig Headless CMS.

TrueLime is Advanced partner en heeft voor ondermeer Vilans het Headless CMS geïmplementeerd.

Create Once, Publish Everywhere!

Kontent.ai is je centrale plek voor al je contentbeheer. Vanuit Kontent.ai kun je publiceren op je website, applicatie, social media en/of voice assistant.

Vereenvoudig kennisbeheer

Een goed gestructureerde kennisbank geeft je klant en werknemer wat ze nodig hebben bij de dagelijkse werkzaamheden.

Of dat nu hulp is bij een aankoopbeslissing, diepgaande productinformatie of informatie over het huidige bedrijfsbeleid.

Een centrale plek voor contentbeheer maakt het eenvoudig om portals te bouwen en te onderhouden. Daarmee wordt je kennisbeheer vereenvoudigd en blijft je communicatie consistent via alle kanalen.

Creëer een boeiende omnichannel ervaring!

Kontent.ai maakt het eenvoudig om verbinding te maken met elk systeem om de samenhangende ervaring te creëren die je gebruikers verwachten. Door een Best-of-Breed opzet kan je oplossingen die al voor je werken integreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een integratie met Cloudinary of Shopify.

Wil je hier meer over weten, neem contact met ons op!

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!