Microsoft Gold Partner

TrueLime is al ruim 10 jaar Gold Partner van Microsoft. Als Microsoft Gold Partner voorzien we jou van alle relevante kennis en expertise.

Microsoft 365

Microsoft 365 is het cloudproductiviteitsplatform van Microsoft. In dit pakket worden verschillende programma’s en internetdiensten aangeboden. Het fijne aan werken met Microsoft 365 is dat je documenten eenvoudig kunt delen met collega’s. Zij kunnen vervolgens in hetzelfde bestand verder werken, zonder dat er gegevens verloren gaan.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is het cloudplatform van Microsoft. Het platform biedt een enorm scala aan diensten, waaronder SaaS-, IaaS- en PaaS-diensten, Managed Database services en verschillende trusted ontwikkeltools en technologieën. Je kunt Microsoft Azure op meerdere manier gebruiken. Wij kijken graag met je mee welke clouddiensten jouw organisatie nodig heeft.

Agile werken met Dynamics 365

Ga meer agile te werk met Dynamics 365. Dynamics 365 is een portfolio van Microsoft van cloud-based applicaties voor bedrijven. Deze apps zijn gebaseerd op ERP en CRM en integreren naadloos met tools zoals Office 365. Dit zorgt ervoor dat medewerkers veel efficiënter en makkelijker werken.

De voordelen

  • Als Microsoft Gold Partner zijn we altijd up-to-date met trainingen en certificeringen.
  • We staan in directe verbinding met Microsoft. Indien nodig krijgen we direct toegang tot geavanceerde ondersteuning binnen Microsoft Business Solutions.
  • Als Gold Partner hebben we toegang tot diverse productlicenties. Hierdoor zijn we in staat om proof of concept te bieden.

Onze samenwerking

We zijn dus al ruim 10 jaar Microsoft Gold Partner. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we voor klanten bepaalde technische oplossingen kunnen implementeren en dat we uitstekende service op een specifiek gebied kunnen leveren. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!