App ontwikkelen

Het ontwikkelen van de juiste app voor jouw bedrijf kan een uitdagende taak zijn. Dit komt door de veelheid aan keuzes en technologieën die beschikbaar zijn. Wij begeleiden je hier graag bij. We ontwerpen en ontwikkelen apps die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar ook hun doelgroepen op een effectieve manier bereiken. Ons doel is om apps te creëren die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook naadloos integreren met de bestaande systemen en processen van onze klanten. Zo helpen we jou om de interactie met je doelgroep te versterken en je bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Met welke software ontwikkelen wij apps?

Bij TrueLime zetten we in op een platform dat direct inzetbaar is op verschillende apparaten. Hierbij werken we vanuit één centrale codebase, waardoor je geen twee keer hoeft te investeren in de ontwikkeling. Hierdoor bieden we een uniforme gebruikservaring, met een consistente look en feel – ongeacht het apparaat waarop de app wordt gebruikt. Met deze cross-platform oplossing ontwikkelen we apps die werken op zowel Android, iOS, MacOS als Windows. Als Microsoft-partner maken we gebruik van de vertrouwde .NET-technologie. Hierdoor kunnen we profiteren van platform specifieke functionaliteiten en optimaal gebruik maken van de hardware van elk apparaat.

Waarom een mobiele app?

Het hebben van een mobiele app heeft meerdere voordelen. Zo kun je de klantreis verrijken door een app te gebruiken naast je website. Apps maken directe interactie mogelijk door relevante content en functionaliteiten aan te bieden via pushnotificaties, wat de betrokkenheid vergroot. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring, waardoor klanten zich gewaardeerd voelen.

Maar, het kan ook zo zijn dat een app volledig los staat van een website. Denk bijvoorbeeld aan een app die je kunt gebruiken om interne processen te ondersteunen.

Features van een TrueLime app

Onze apps kunnen naadloos geïntegreerd worden met andere systemen en services. Dit maakt het mogelijk om gegevens uit te wisselen en functionaliteiten van verschillende platforms te combineren, wat de efficiëntie en effectiviteit van de app verhoogt.

Ook zonder internetverbinding functioneren onze apps. Dit betekent dat gebruikers toegang hebben tot essentiële functies en informatie, zelfs wanneer ze offline zijn. Dit verbetert de bruikbaarheid van de app aanzienlijk.

We implementeren belangrijke authenticatiemechanismen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de app en de gevoelige informatie die het bevat.

Door gebruik te maken van pushmeldingen kunnen we gebruikers op de hoogte houden van belangrijke updates, berichten en andere relevante informatie. Zo zorg je ervoor dat gebruikers betrokken raken en op de juiste momenten geïnformeerd worden.

Onze apps maken optimaal gebruik van de hardware functionaliteiten van apparaten, zoals de camera en locatieservices. Dit stelt gebruikers in staat om interactieve ervaringen te beleven, waardoor de app nog waardevoller en nuttiger wordt.

Project uitgelicht: De app voor ROC van Amsterdam

Het ROC van Amsterdam benaderde ons onlangs met de vraag om hun app te vernieuwen. De oude versie was flink verouderd en werkte niet meer op de nieuwste Android en iOS versies. Het resultaat is een toekomstbestendige app die volledig native functioneert in zowel iOS als Android. Meer lezen over deze case? Klik dan op de button hieronder!

Een app die werkt op ieder platform

Bij TrueLime gebruiken we de nieuwste technologieën om apps te maken die zowel op Android als iOS werken. Dit noemen we hybrid apps. Met een hybrid app hoef je maar één keer de app te bouwen, en vervolgens werkt hij dus op zowel Android als iOS. Hiermee bespaar je tijd en geld, en is de beleving hetzelfde als bij een native app.

Bovendien kunnen deze apps net zoals normale apps gebruikmaken van de camera of GPS van je telefoon. Dit maakt ze heel krachtig. Voor bedrijven die hun app bij zoveel mogelijk mensen willen krijgen zonder in te leveren op kwaliteit of mogelijkheden, zijn hybride apps een slimme keuze. Ze zijn sneller te , kosten minder, en werken uitstekend op allerlei verschillende telefoons.

Waarom een app laten ontwikkelen bij TrueLime?

Bij TrueLime begrijpen we dat het ontwikkelen van een app meer is dan alleen programmeren. Daarom bieden we volledige ontzorging van het proces. We denken actief met je mee . Onze expertise strekt zich uit van het functionele en technische ontwerp, tot aan de uiteindelijke uitrol in de app stores, inclusief alle vereisten die daarbij komen kijken.  

Onze ervaring met geavanceerde technieken en eerdere succesvolle app-projecten, gecombineerd met onze status als Microsoft Gold Partner, maakt ons de ideale partner voor jouw app-ontwikkeling. Kies voor TrueLime en ervaar hoe wij met onze kennis en ervaring jouw app-idee tot leven brengen.