Verbeter de zoeken en vinden-functionaliteit door de inzet van een web A.I. assistent

Heb jij ook vaak moeite met het (direct) vinden van de juiste informatie op een website? Ontzettend frustrerend. Om wél snel en eenvoudig de informatie te vinden waar je naar op zoek bent, hebben we de web A.I. assistent ontwikkeld. Met deze oplossing maken we het eenvoudig voor je doelgroep om direct de juiste informatie te vinden. Je krijgt namelijk binnen no-time de antwoorden waar je naar op zoek bent.

De voordelen van de web A.I. assistent

De assistent beschikt over een feedback-functionaliteit. Hierdoor krijg je direct teruggekoppeld wat je doelgroep van de geboden informatie vindt, en of er eventueel verbeterpunten zijn.

Je betrekt de doelgroep door actief te handelen naar hun feedback. Door iets te doen aan de feedback, creëer je een betere gebruikerservaring. Dit kan weer leiden tot een langere verblijftijd op je website, en een hogere kans op conversie.

In het A.I. platform kun je waardevolle data terugvinden, die je krijgt uit elke interactie. Zo kun je continue je website en content blijven verbeteren.

Je biedt een geavanceerde, interactieve en gepersonaliseerde ervaring die jou onderscheidt van anderen.  

Een A.I. Assistent voor specifieke sectoren

Onderwijs
  • Bied studenten directe toegang tot onderwijsmaterialen en cursusinformatie.
  • Help bij het beantwoorden van vragen over inschrijvingen en roosters.
Zorg
  • Cliënten kunnen snel en gemakkelijk antwoorden vinden op hun vragen over gezondheid of bezoek.
  • Ontlast de zorgprofessional door veelvoorkomende vragen van cliënten automatisch te beantwoorden. 
Leden- en kennisorganisaties
  • Maak het gemakkelijker voor leden om relevante informatie, evenementen en netwerkmogelijkheden te vinden.
  • Bied een gepersonaliseerde ervaring die leden helpt zich meer verbonden te voelen met de organisatie.

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd hoe onze A.I. assistent jouw website naar een hoger niveau kan tillen? Vraag dan een gratis demo aan! Tijdens deze demo vertellen we je graag over de mogelijkheden en functionaliteiten die de web assistent te bieden heeft.

Waarom een web A.I. assistent?

Zie de assistent als een alternatief voor je zoekfunctie. Bezoekers geven aan de assistent aan waar ze naar op zoek zijn, de assistent levert vervolgens direct de juiste content aan. Maar, de assistent kan ook gecombineerd worden met de standaard zoekfunctionaliteit. Wil je nog niet volledig overstappen op deze A.I. oplossing? Dan krijg je deze hybride oplossing.

Laat bezoekers hun vraag stellen aan de A.I. assistent. Hierdoor hoeven ze dus niet meer door je FAQ te zoeken naar hun vraag met bijhorend antwoord.

De redacteur bepaalt de standaard content en middels A.I wordt dit vertaald naar de juiste persona. De redacteur bespaart tijd door niet meer voor elke persona apart content te bedenken of aan te passen.

De A.I. assistent voor Vilans

We hebben de A.I. web assistent mogen implementeren op de kennispleinen van Vilans, welke binnenkort live gaat. Zij wilden graag de gebruikerservaring van zorgprofessionals verbeteren. Vilans heeft namelijk ontzettend veel content, verspreid over al hun kennispleinen. Door het inzetten van onze web assistent is de gebruikerservaring enorm verbeterd en is de content die Vilans heeft nu makkelijk te vinden. Dit mogen we concluderen uit een op voorhand uitgevoerd gebruikersonderzoek. Er werd getest of de gegeven antwoorden van de assistent voldoende valide waren, en hoe de assistent was in de omgang. Zeker bij onverwachte vragen geeft de assistent een professioneel antwoord. Dit komt mede dankzij de mogelijkheid om de instructies die we aan de assistent geven, steeds verder te verfijnen. Hierdoor geeft de assistent nu in de juiste vorm en toon de antwoorden die Vilans wenst.

Beheer je assistenten op één centrale plek

De web assistent kan beheerd worden binnen het centrale A.I. platform dat we ter beschikking stellen. Binnen dit platform kun je al je assistenten eenvoudig beheren en houd je overzicht, zowel op je verschillende assistenten als op de kosten. Als organisatie zijnde kun je zelf dit beheer doen, maar je hebt ook de mogelijkheid om het beheer uit handen te geven. Onze A.I. specialisten zullen dit dan doen. Meer lezen over dit platform?

Meest gestelde vragen

De implementatie van onze A.I. web assistent is ontworpen om snel en eenvoudig te zijn. Met een paar stappen kan de assistent binnen enkele handelingen actief zijn op je website. Het is wel afhankelijk van de complexiteit van je wensen en eisen.

Nee, technische kennis is niet nodig! Onze A.I. assistent is eenvoudig te implementeren en beheren. Met slechts een paar stappen integreer je de assistent in je website. Binnen no-time ben je klaar om jouw content op een persoonlijke manier te presenteren, gebaseerd op de web inhoud.

Ja. Onze assistent is in staat om gepersonaliseerde antwoorden te geven door te leren van eerdere interacties en de context van de vraag. Dit zorgt voor een meer relevante en persoonlijke ervaring voor elke bezoeker.

Door meteen de juiste content te leveren en gepersonaliseerde interacties te bieden, houdt onze assistent bezoekers geïnteresseerd en betrokken. Dit kan leiden tot een langere verblijftijd op je website en een hogere kans op conversie.

Dit is zeker mogelijk. Onze assistent is flexibel en kan worden aangepast om te voldoen aan de specifieke eisen en uitdagingen van verschillende sectoren.

Ja, onze A.I. assistent is ontworpen met strikte naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in gedachten. We begrijpen het belang van privacy en gegevensbescherming voor onze klanten en hun gebruikers.