Ledenorganisaties

TrueLime heeft in ruim 20 jaar veel ervaring opgebouwd met ledenorganisaties. We kennen de trends en ontwikkelingen. Juist door de gebruiker centraal te stellen en intensief samen te werken met klanten, behalen we het gewenste resultaat!

Waarom leden organisaties ontzorgen?

De markt van ledenorganisaties is sterk in ontwikkeling. De groei van het aantal leden staat onder druk en als ledenorganisatie moet je je toegevoegde waarde aan je leden kunnen aantonen. Leden moeten gezien, herkend en erkend worden door de hele klantreis en over alle touchpoints moet de beleving hetzelfde zijn. Samen vinden we de juiste digitale middelen en tools om dit te realiseren.

Hoe helpen wij?

Door een intensieve en effectieve samenwerking met jouw organisatie en door de leden voorop te stellen creëren we een unieke klantreis in een centraal platform, waar iedereen zich thuis voelt.

  • Door jouw (nieuwe) leden centraal te stellen in alles wat we doen
  • We creëren unieke customer journeys, zodat je jouw leden optimaal kan helpen.
  • We halen optimale resultaten door een intensieve en effectieve samenwerking met jou.
  • Door ons jarenlange ervaring bij ledenorganisaties kennen we jouw systemen als geen ander en zijn we in staat om deze met elkaar te verbinden.

Wat doen wij?

Wij bedenken, creëren en verbeteren jouw website en portalen waarmee je je organisatie, (nieuwe) leden en medewerkers kan bedienen. We zorgen voor integraties van applicaties zoals bijvoorbeeld: CRM, DMS in jouw digitale landschap

Case FNV

De FNV is met bijna 1 miljoen leden een instituut te noemen, dat strijdt voor de belangen van werkend Nederland. Niet alleen onderhandelen ze over bijna 900 cao’s, ze leveren daarnaast ook informatie over werk en inkomen voor elke branche. In samenwerking met FNV heeft TrueLime een bereken-tool ontwikkeld dat het proces van een lid veel makkelijker en aantrekkelijk maakt. Hierbij wordt met slechts een paar klikken duidelijk wat de contributie bedraagt. Geen overbodige in te vullen velden of validaties, maar meteen resultaat.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!