Content Management Expertise

Spreek je doelgroep aan met het juiste Content Management Systeem. Het kiezen van het juiste systeem om je website of app te beheren kan een lastige klus zijn. Dit komt mede door alle termen die er gebruikt worden. Denk aan Composable DXP, Content as a Service, Best of Breed, en meer. Maar, geen paniek. Wij zijn hier om je te begeleiden door deze diversiteit aan termen. Beschouw ons als je deskundige gids in de wereld van content management, die je helpt bij het vinden van de ideale oplossing die past bij jouw behoeften. Zo maak je het jezelf een stuk makkelijker.

Soorten DXP-systemen

Wij ontwikkelen websites en portalen met Kentico, Kontent.ai en Umbraco.

Kentico

Xperience by Kentico is het nieuwste DXP van Kentico. Xperience is een hybride headless platform. Dit zorgt voor een snellere time-to-market en maakt toekomstige uitbreiding mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om multi-ervaringen aan te leveren op elk kanaal, op elk apparaat, op een flexibel platform.

Kontent.ai

Kontent.ai is je centrale plek voor al je contentbeheer. Vanuit Kontent.ai kun je publiceren op je website, applicatie, social media en/of voice assistant. Daarnaast is Kontent.ai ook heel geschikt voor niet-web kanalen. Dit is niet vanzelfsprekend bij andere systemen.

Umbraco

Het CMS Umbraco geeft je de vrijheid om websites, intranetten, portalen, apps of andere digitale oplossingen precies te beheren zoals jij dat wilt. Vanuit een centrale beheeromgeving biedt Umbraco niet alleen de mogelijkheid om de content voor je website te beheren maar dit ook verder te trekken naar andere belangrijke kanalen zoals social media, apps, intranet en meer. 

Ben je benieuwd welk CMS het beste past bij jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met je mee!

Jouw voordeel wanneer je het juiste CMS kiest

Een goed ingericht Content Management Systeem (CMS) is niet alleen de sleutel tot efficiëntie, maar het opent ook de deur naar de precisie die nodig is om jouw doelgroep te bereiken. Benieuwd waar je momenteel staat met je organisatie? Ontdek het met het Digital Experience Maturity Model. Het Digital Experience Maturity biedt een op maat gemaakte beoordeling van het digitale volwassenheidsniveau van jouw organisatie. Met het juiste CMS heb je de mogelijkheid om jouw digitale aanwezigheid te veranderen tot een ervaring die jouw doelgroep bijblijft. Kies slim en kies voor een CMS dat niet alleen jouw efficiëntie vergroot, maar ook jouw boodschap doeltreffend en onvergetelijk maakt.

Zo ziet een samenwerking met ons eruit

Mogelijk ervaar je dat upgrades kostbaar zijn, of dat de technologie verouderd is. Wij begrijpen deze zorgen en begeleiden je stap voor stap in dit proces. In de eerste fase van onze samenwerking staat het inzichtelijk maken van de wensen van zowel de doelgroep als de organisatie centraal. Hierbij fungeren wij als jouw gids, waarbij we een gestructureerd proces hanteren om deze behoeften helder te definiëren. Daarna richten we onze aandacht op het bepalen van het meest geschikte kanaal en middel om deze doelgroep effectief te bereiken. Vervolgens gaan we in gesprek met de redacteuren en de ICT-afdeling, waarbij we een gedetailleerd voorstel presenteren voor de technische architectuur en een passend advies geven over het CMS. Ons doel is niet alleen om te voorzien in technologische oplossingen, maar ook om een stevige basis te leggen voor een succesvolle en duurzame samenwerking.