logo

Een handig ledenportaal voor alle toezichthouders van VTOI-NVTK

Het resultaat

Facts

Er is een nieuwe website en ledenportaal gerealiseerd in het open source CMS Umbraco.

Tijdens deze case zijn we uitgegaan van onze best practices; FNV en BOVAG.

Er is een koppeling gemaakt met CRM systeem Teamleader.

logo-vtoi-nvtk

De VTOI-NVTK borgt de kwaliteit van het toezicht in het onderwijs en de kinderopvang in Nederland. Ze vertegenwoordigt ruim 4.000 leden in ca. 750 raden van toezicht en toezichthoudende besturen. VTOI-NVTK ondersteunt raden van toezicht en toezichthoudende besturen, behartigt de belangen van het toezicht in het algemeen en de raden van toezicht of toezichthoudende besturen in het bijzonder en bevordert goed werkgeverschap.

De vraag

Een verouderde, gebruiksonvriendelijke website zónder zoekfunctionaliteit. Dat is het probleem waar VTOI-NVTK tegenaan liep. Met ruim 4.000 leden is het van belang dat VTOI-NVTK een goedwerkend platform heeft waarbij leden informatie makkelijk en snel terug kunnen vinden. Dat was dan ook de vraag die bij TrueLime werd weggelegd: het maken van een gebruiksvriendelijk platform dat alle toezichthouders, uit de sectoren kinderopvang en onderwijs, bij elkaar brengt.

De oplossing

Een centraal platform voor VTOI-NVTK, dat alle toezichthouders - uit de sectoren kinderopvang en onderwijs – bij elkaar brengt. Om dit te realiseren, hebben we een nieuwe website met ledenportaal ontwikkelt. Wanneer leden ingelogd zijn, kunnen zij via een handige zoekfunctie snel en gemakkelijk informatie opvragen en lezen.

Een gebruiksvriendelijk platform dat alle toezichthouders, uit de sectoren kinderopvang en onderwijs, bij elkaar brengt. Dit hebben we gerealiseerd door middel van zowel een nieuwe website, als een beveiligd ledenportaal. Leden kunnen eenvoudig navigeren en binnen een paar klikken bij de juiste informatie komen.

Het resultaat

Voor VTOI-NVTK hebben we zowel een nieuwe website gerealiseerd, als een beveiligd ledenportaal. We hebben ervoor gezorgd dat de website geschikt is voor alle devices, om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Leden kunnen hierdoor eenvoudig navigeren en binnen een paar klikken bij de juiste informatie komen.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!