TrueLime's A.I. platform

Vanuit de visie dat er binnen een organisatie één of meerdere A.I. assistenten ingezet gaan worden, is het cruciaal om dit vanuit één centraal platform te beheren. TrueLime’s A.I. platform zorgt voor een gestroomlijnde implementatie. Daarnaast biedt het ook grip op variabele kosten en inzicht op alle activiteiten die de A.I. assistenten binnen jouw organisatie verrichten. Ons A.I. platform is speciaal ontworpen om als organisatie laagdrempelig aan de slag te gaan met A.I. Op basis van de verkregen inzichten kun je weer leren en aanpassen, om zo door te groeien naar een volwassen samenwerking met A.I.

Waarom een A.I. assistent?

In een snel evoluerende wereld is het hebben van een A.I. assistent van essentieel belang om kennisborging, kennisbehoud en kennisdeling te kunnen organiseren. Vanuit ons centrale A.I. platform ontwerpen we verschillende assistenten. Deze worden ontworpen voor zowel interne als externe interacties ten behoeve van medewerkers (intern) maar ook met andere professionals, klanten, leden of studenten (extern). Door de inzet van één of meerdere A.I. gedreven assistenten zal er een toename zijn van efficiëntie doordat routinematige taken en veelgestelde vragen door de assistenten zullen worden uitgevoerd. Dit geeft medewerkers meer tijd voor complexere taken. En juist deze taken zijn uitdagend en verhogen het werkplezier.

Soorten A.I. assistenten

Voor iedere afdeling of team kan een A.I. assistent ontwikkeld worden. Elke assistent heeft namelijk een specifieke rol. Door middel van configuratie en toewijzen van specifieke content kunnen we op ons A.I. platform verschillende A.I. assistenten uitrollen. Elk van deze assistenten wordt aangedreven door geavanceerde A.I. technologie en is volledig aanpasbaar aan de specifieke behoeften en domeinen van jouw organisatie.

  • Web assistent (geïntegreerd in je bestaande website)
  • Een bedrijfseigen GPT (via Microsoft Teams)

Features van het A.I. platform

Het A.I. platform van TrueLime onderscheidt zich door een reeks specifieke features:

Beheer en controleer al je assistenten vanuit één overzichtelijk dashboard, waardoor je volledige zichtbaarheid en controle hebt over hun prestaties en interacties.

Ons platform is ontworpen met een sterke focus op privacy en veiligheid, waarbij alle activiteiten volledig voldoen aan de AVG-richtlijnen.

Krijg inzicht in en controle over de variabele kosten die gepaard gaan met A.I.-gebruik, waardoor je budgetoverschrijdingen kunt voorkomen en efficiënt kunt plannen.

Verzamel en analyseer waardevolle data over hoe de A.I. assistenten worden gebruikt binnen je organisatie, wat inzichten biedt voor verdere optimalisatie en personalisatie.

Ons platform is ontworpen om te integreren met bestaande systemen en applicaties binnen jouw organisatie. Denk aan CMS-systemen en communicatietools zoals Microsoft Teams.

TrueLime's A.I. platform is volledig schaalbaar, wat betekent dat het kan meegroeien met je organisatie, ongeacht de grootte of het aantal assistenten dat je wenst te implementeren.

Door te kiezen voor TrueLime's A.I. platform, kies je voor een toekomstbestendige oplossing die de efficiëntie en productiviteit binnen jouw organisatie verhoogt vanuit de gedachten dat de mens regie houdt. Ben je klaar om de kracht van A.I. te ontdekken en te benutten? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demo.