Een ledenportaal dat aansluit op al je behoeften

Ons ledenportaal heeft alle benodigde functionaliteiten die jij en je leden zich kunnen wensen.

Waarom een ledenportaal van TrueLime?

Leden worden steeds kritischer en verwachten steeds meer van ledenorganisaties bij het digitaliseren van de voor hen relevante informatie. Waarom een ledenportaal van TrueLime een geschikte oplossing is? We vertellen het je graag!

 • Het portaal sluit exact aan op de look-and-feel van jouw organisatie.
 • Zowel jij (beheerder), als de eindgebruiker staan centraal bij het opzetten van het ledenportaal.
 • We zijn een organisatie met veel ervaring in het maken van ledenportalen, waaronder voor FNV, BOVAG en VTOI-NVTK.
 • Samen creëren we een unieke leden-ervaring.
 • Alle benodigde functionaliteiten die jij en je leden zich kunnen wensen.
 • Het portaal koppelen met bestaande systemen zoals je CRM, is voor ons eerder regel dan uitzondering.

Eenvoudig beheer

We werken met het zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem van Umbraco. Het CMS Umbraco maakt het werk voor redacteuren en beheerders zo makkelijk mogelijk. In enkele klikken maak je een nieuwe pagina aan of verander je de content van een bestaande pagina. Het CMS beschikt over een intuïtieve interface, waarin je met een paar klikken nieuwe content publiceert. Dit zorgt voor een korte leercurve en een content beheerder kan na een korte training direct aan de slag. Wel zo fijn, toch?

Features van het ledenportaal

Ons ledenportaal kent meerdere features. We hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

Het ledenportaal zit beveiligd achter een inlog. Het is mogelijk om op verschillende manieren toegang te geven:

  • Vrij registreren
  • Registreren en accordering door beheerder
  • Op uitnodiging
  • Door koppeling met een CRM-systeem (bv. Teamleader)

Het onderdeel inloggen bevat ook de functionaliteit wachtwoord vergeten.

Het is mogelijk om in nieuws-, agenda- en kennisbankoverzichten van de openbare site ook de items te tonen die alleen voor leden zijn. Als iemand hierop klikt die niet ingelogd is, krijgen ze het inlogscherm. Voor niet-leden wordt hierdoor inzichtelijk wat de besloten omgeving biedt.

Er kan een taxonomie ingericht worden om de content te classificeren. Deze classificatie kan gebruikt worden om bijvoorbeeld automatisch overzichtspagina’s te genereren die aan een bepaald criterium voldoen, zoals een nieuwspagina. En om leden binnen een overzichtspagina de mogelijkheid te geven op onderwerp te filteren. Ook kan een lid hiermee voorkeuren op geven zodat alleen items getoond worden die binnen het interessegebied ligt.

Startpagina waar items uit de verschillende rubrieken kunnen worden getoond, zoals de meest recente nieuwsberichten. Ook is er ruimte om onderwerpen extra onder de aandacht te brengen, zoals de USP’s van het lidmaatschap. Op basis van ingestelde voorkeuren kan deze pagina meer gepersonaliseerd worden.

Daarnaast krijgen leden een overzicht van persoonlijke gegevens. Hier kan een lid zelf zijn of haar persoonlijke gegevens wijzigen en informatie toevoegen, zoals een profielfoto en voorkeuren.

Een overzichtspagina met links naar nieuwspagina’s. Ook is er een overzicht met links naar artikelen, bestanden, interne pagina’s, externe pagina’s, etc.

Een overzichtspagina met links naar agenda-items. Daarbij kan hier een optie voor aanmelden voor events aan worden toegevoegd.

Een zoekmogelijkheid met aanvullende optie om de resultaten te filteren op basis van de taxonomie.

 • Search engine optimalisatie – mogelijkheden tot verbetering van de vindbaarheid in zoekmachines.
 • Responsiveness – instellen van verschillende designs voor verschillende schermgroottes.
 • Een gebruiksvriendelijke beheeromgeving.
 • Koppelingen mogelijk met andere systemen.

Geschikt voor alle devices

Informatie wil je overal kunnen raadplegen. Het maakt niet uit hoe laat, of waar je bent. Dat betekent dus via desktop, mobiel of zelfs tablet. Hier hebben wij rekening mee gehouden met het inrichten van ons portaal. Het ledenportaal van TrueLime is zo ingericht, dat gezochte informatie op diverse apparaten te vinden én te lezen is. Zo is het portaal waar dan ook te raadplegen en is informatie altijd te vinden op het juiste moment.

Uitstekende zoekfunctie

Wanneer je op zoek bent naar informatie, dan wil je dit snel in beeld hebben. Het is erg hinderlijk als dit proces veel tijd kost. Zoeken naar bepaalde informatie kan je soms behoorlijk ophouden. Daarom heeft het portaal een handige favorietenfunctie en een prettige zoekmachine, waardoor je gericht de juiste informatie vindt. 

Ledenportaal case

Wil je graag zien hoe het er in de praktijk uit ziet? Bekijk dan onze klantcase van VTOI-NVTK. We hebben voor VTOI-NVTK een ledenportaal mogen inrichten. Klik op de button hieronder om de case te bekijken!

TrueLime als jouw digitale partner

Ga je de samenwerking met ons aan? Bedankt voor het vertrouwen! De verwachtingen van jou, onze klant, is leidend. Dankzij kennis van jullie markt, door de klantbehoeften centraal te zetten en bewezen technologie komen we altijd en snel tot succesvolle oplossingen. Ben je nog niet overtuigd? We geven je graag nog een aantal redenen:

 • We hebben jarenlange ervaring met ledenorganisaties
 • Onze klantrelaties zijn voor de langere termijn. Gemiddeld zo’n 5 tot 10 jaar.
 • Een persoonlijke aanpak kenmerkt ons. We doen het écht samen!
 • Het bedenken, creëren en optimaliseren is allemaal onder één dak.
 • Direct inzetbare technologie en tientallen standaardcomponenten/modules.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan snel een vrijblijvende afspraak in!

Neem contact op

* Verplicht veld