Kennisorganisaties

De afgelopen 20 jaar heeft TrueLime veel ervaring opgebouwd met kennisorganisaties en de uitdagingen in de markt. We zijn continu bezig met nieuwe trends en ontwikkelingen. Door intensief samen te werken met onze klanten en de gebruikers centraal te stellen, ontstaat het beste resultaat!

Waarom kennis organisaties ontzorgen?

Wij merken dat veel kennisorganisaties met een versnipperd content management landschap werken. Eén organisatie heeft veel verschillende platforms, met verschillende uitstraling, schrijfstijl en bekendheid. De portalen hebben elk een separate inlog, gebruikersprofielen en zoekmachine. Dit maakt de ‘user experience’ van je doelgroep lang zo sterk niet. En voor je medewerkers is zo’n versnipperd landschap ook geen succes.

Hoe helpen helpen wij?

We spreken de taal van kennis. TrueLime geloofd in de 4 V’s van kennis en is de basis van een succesvol kennisplatform:

  • Verzamelen: alle bronnen van kennis inzichtelijk maken!
  • Verrijken: Door de verbinding te zoeken met de wetenschap en praktijk, de kennis verbeteren!
  • Valideren: Controle bij de doelgroep en feedback verwerken!
  • Verspreiden: Niet alleen het live zetten van content op het juiste kanaal, vorm en tijdstip. Maar in gesprek blijven gaan met de doelgroepen! Welke kennis wordt gebruikt en is direct toepasbaar 

Wat doen we?

Wij bedenken, creëren en verbeteren jouw website, kennisportaal, protocollenportaal, apps waarmee jouw doelgroepen kan bedienen. Wij geloven in COPE, Create Once Publish Everywhere. Zodat je kennis centraal, kanaal- en device onafhankelijk kan delen.

Case Vilans

Vilans is de kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning. Ze combineren ervaringen met kennis uit onderzoek, en maken daar praktische kennisproducten van die je meteen kunt gebruiken. Zo maakt  nieuwe kennis de zorg nog beter, en kunnen mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben leven zoals zij dat willen. We hebben gewerkt aan een eenvoudige toegang tot de protocollen, die je snel en gebruiksvriendelijk kunt raadplegen. 

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!