Nieuwe versterkingen dragen bij aan realisatie van ambitieuze groei

Breda, 30 mei 2017

TrueLime heeft er een .NET Developer, Office Manager en Sales Executive bij! Dit benadrukt weer eens de enorme groei die TrueLime doormaakt.

Claudia van der Tol is onlangs van start gegaan als nieuwe .NET Developer. “Ik ben Informatica gaan studeren op de Haagse Hogeschool in Zoetermeer. Gedurende het voorgezet onderwijs en van cursussen ‘Websites maken,’ die mijn vader volgde, was het maken van websites en programmeren altijd een hobby en passie geweest. Met mijn fanatisme en goede werkinstelling wil ik de uitdagingen bij TrueLime eigen maken.”

Nynke Kappetein is bij TrueLime begonnen als Office Manager. "Erg spannend, een nieuwe uitdaging voor mij! Ik heb de opleiding Marketing & Communicatie gevolgd. Hiervoor was ik werkzaam in een tandartsenpraktijk als balie/administratief medewerkster."

Hans Konings kende TrueLime al van zijn vorige werk. "Ik werkte hiervoor als Business Development Manager. Bij TrueLime ga ik mij inzetten als Sales Executive voor Octopus. Dit is iets anders dan wat ik hiervoor deed, maar ik zie wel overeenkomsten. Ik heb er erg veel zin in om Octopus en TrueLime samen met het team verder in de markt te zetten," aldus Hans.
 
En naast deze nieuwe lichting van collega's is TrueLime op zoek naar meer versterkingen om de gewenste groei te realiseren. Bijvoorbeeld in de rollen van Scrum Master, Lead Developer/Architect en Online Marketeer zijn er nu vacatures beschikbaar. Bekijk hier de vacatures.
 
Bij TrueLime wordt vol passie en bevlogenheid gewerkt. Dit zorgt voor energie, een positieve instelling en een hoop werkplezier. Gevestigd in Breda werken wij aan uitdagende, interessante projecten voor diverse opdrachtgevers (van global accountant kantoren tot lokale overheden). We zijn van oorsprong een familiebedrijf en vinden samenwerken, kennis delen, elkaar inspireren en motiveren, ruimte om te groeien en plezier in het werk erg belangrijk. Maandelijks overleg met je teamlead, werken in kleine teams, onze borrels en pizzasessies, de teamuitjes, coaching en het beschikbare opleidingsbudget dragen hieraan bij.

Kom ook bij TrueLime meters maken!