Digitaal voor elkaar

We bedenken, creëren en verbeteren digitale oplossingen. Dat doen we met veel plezier al meer dan 25 jaar. Vanuit het mooie Breda werken we met 50 collega’s aan digitale oplossingen waar we trots op zijn!

De Lindeboom in ons logo staat symbool voor deze cultuur. De Lindeboom stond in de tijd van de Germanen letterlijk in het midden van de gemeenschap en markeerde de locatie waar mensen bij elkaar kwamen om tot oplossingen te komen. Precies de plek die TrueLime wil zijn voor haar medewerkers en klanten.

Onze digitale oplossingen

Websites

Een website die volledig aansluit bij de wensen van de bezoeker, jouw organisatie en digitale landschap.

We ontwikkelen websites met Kentico CMS en Umbraco CMS. We zijn een Kentico Gold Partner, Kentico Quality Expert, Umbraco Gold partner en Microsoft partner.

Portalen

Een klanten-, studenten-, medewerkers- of ledenportaal op maat, welke naadloos aansluit en past bij jouw organisatie. Onze portalen zorgen ervoor dat je met elkaar online kan samenwerken.

Digitale werkplek

Een (sociaal) intranet of digitale werkplek, waarin jouw medewerkers kunnen samenwerken en zich thuis voelen. We zetten bestaande functionaliteit slim in en zorgen voor een design op maat.

Koppelingen

Bij alles wat we ontwikkelen kijken we goed naar achterliggende systemen om jouw product daarop te laten aansluiten. Te denken valt aan een koppeling of integratie met MS Teams, SharePoint, CRM, DMS, vacature systemen, of een door de klant zelf ontwikkeld systeem.

Kennispleinen

Een effectief digitaal kanaal om kennis te laten stromen zijn onze kennispleinen. Hier worden kennis, producten en ervaringen met elkaar gedeeld. Wij geloven in COPE, Create Once Publish Everywhere. Zodat je kennis centraal, kanaal- en device onafhankelijk kan delen.

Apps (PWA)

Een optimale aansluiting bij de customer journey en snel up-to-date informatie kunnen vinden op elk device. Dat is wat we willen bereiken met onze Progressive Web apps.

No-nonsense digitaal bureau

In alles wat we doen, zijn de verwachtingen van klanten leidend. No-nonsense, handen uit de mouwen, met beide benen op de grond, noem het zoals je wilt. Dankzij kennis van hun markt, de klantbehoeften en bewezen technologie komen we altijd en snel tot succesvolle oplossingen.

Ontmoet ons team

Wij werken elke dag intensief samen, om de wereld een stukje mooier te maken. Met elkaar.

We bedenken, creëren en optimaliseren digitale oplossingen. Dat doen we met veel plezier voor organisaties die, net als wij, iets willen betekenen voor mens en maatschappij. Vanuit ons kantoor in Breda werken wij samen met 50 collega’s aan online oplossingen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we belangrijk. We hebben een sterkte teamspirit en een enthousiaste feest commissie.

Onze partners