TrueLime uitjes

Digitaal voor elkaar, en leuke activiteiten ondernemen mét elkaar!

Binnen TrueLime vinden we het belangrijk om naast het hard werken ook tijd vrij te maken om samen leuke activiteiten te ondernemen. Jaarlijks organiseren we dan ook diverse uitjes. Van samen aan een kerstdiner, tot aan een teamweekend weg!

Een greep uit onze uitjes

Teamweekenden

Jaarlijks organiseren we een teamweekend weg, waarbij iedereens partner mee mag. Tijdens deze weekenden ontdekken we samen een nieuwe stad en voeren we diverse activiteiten uit. Denk aan mountainbiken, een escape room, bootje varen, maar ook volleyballen op het strand. Deze teambuildingsactiviteiten maken de onderlinge band met elkaar alleen maar sterker. 's Avonds sluiten we af met een feestavond vol muziek, dans en plezier. Het teamweekend is altijd een hoogtepunt, waarin we niet alleen werken aan onze samenwerking, maar ook mooie herinneringen maken en de onderlinge band versterken.

Bootje varen in Breda

Soms plannen we ook een ontspannen teamuitje dichtbij huis, in het mooie Breda, en gaan we bootje varen. Want wat heb je namelijk nog meer nodig dan je leuke collega's en goed weer voor gezelligheid? Helemaal niks, want dit is al de mix voor een geslaagd uitje!

Spelletjes middag

Eens in de zoveel tijd worden er ook uitjes georganiseerd door de collega's onderling. Wat we precies doen, verschilt per keer. De ene keer gaan we in groepen tegen elkaar een aantal activiteiten spelen en de andere keer gaan we gezellig met z'n allen een hapje eten.

Kerstborrel

Elk jaar kijken we bij TrueLime uit naar ons feestelijke kerstdiner en de bijbehorende borrel! Samen proosten we op het nieuwe jaar, en staan we stil bij de successen die we als team hebben behaald. Tijdens deze avond draait alles om gezelligheid en het versterken van de teamspirit. Met heerlijk eten, goede gesprekken en een warme sfeer, vieren we onze prestaties en zetten we gezamenlijk koers naar nieuwe doelen. 

Ook bij ons werken?

Naast al die gezellige uitjes wordt er natuurlijk ook hard gewerkt. Samen, met elkaar. We bedenken, creëren en optimaliseren digitale oplossingen. Dat doen we met veel plezier voor organisaties die, net als wij, iets willen betekenen voor mens en maatschappij.

Vanuit ons kantoor in Breda werken wij samen met meer dan 50 collega’s aan online oplossingen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden we belangrijk. We hebben een sterke teamspirit en een enthousiaste feestcommissie. Dus, ben je er bij tijdens het volgende uitje?