Nieuwe website Hogeschool Windesheim

22-11-2019

TrueLime verantwoordelijk voor nieuwe website van Hogeschool Windesheim. Lees meer!

Intensiever gaan samenwerken als één hogeschool met meerdere vestigingen en een bijbehorende nieuwe positionering. Dat zijn de belangrijkste redenen om ook één van de belangrijkste communicatiemiddelen van Windesheim – de website – volledig opnieuw in te richten.

De huidige websites van Windesheim Almere en Zwolle worden samengevoegd, zodat er één centrale website is voor het uitdragen van het merk en het nieuwe communicatieconcept.

Naast het stevig neerzetten van een uniform online concept, ligt de nadruk vooral op het aantrekken van studenten en het profileren op gebied van onderzoek. Hogeschool Windesheim heeft deze mooie uitdaging toevertrouwd aan het team van TrueLime, in nauwe samenwerking met hun eigen specialisten en de partner voor de wireframes en design TRES uit Heerenveen.

Jeroen Kramers, manager afdeling Marketing & Communicatie hogeschool Windesheim en opdrachtgever: ‘Het is een mooi en omvangrijk project. We kijken erg uit naar een moderne website die aansluit bij onze nieuwe positionering. Het is fijn om te merken dat de samenwerking goed loopt. Het scrumteam met de verschillende specialisten van Windesheim, TrueLime en TRES zijn hard bezig een mooi resultaat op te leveren.’
Verschillende features -zoals uitgebreide opties om te filteren en een overzichtelijke navigatie- maken het mogelijk om heel snel  je ideale opleiding te vinden. En waar je je vervolgens heel gemakkelijk voor kunt aanmelden.

Windesheim heeft besloten om de nieuwe website in Kentico CMS (versie 12) te bouwen. Kentico biedt dynamische content aan de voorkant en een hoog gebruiksgemak voor editors aan de achterkant.  Kentico is softwareontwikkelaar en leverancier van een totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing. TrueLime is Kentico Gold Partner en Quality Expert, en heeft inmiddels meer dan 250 samenwerkomgevingen, portalen en websites ontwikkeld op basis van Kentico CMS voor onder andere ROC Amsterdam, Hartstichting, RadboudUMC en Deltion College.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!