Succes van online platform van Radboudumc

22-04-2021

Op donderdag 11 maart vond ons webinar plaats waarin we zijn ingegaan op het succes van het online platform van Radboudumc. Lees hier meer over het webinar!

Op donderdag 11 maart vond ons webinar plaats waarin we zijn ingegaan op het succes van het online platform van Radboudumc.

Het was een sessie waarin Wesley en Eddy informatie en inzichten hebben gedeeld over de online strategie, de bijbehorende architectuur en een aantal mooie functionaliteiten op het platform dat we in de afgelopen 5 jaar samen met Radboudumc hebben neergezet en ontwikkeld.

De reacties erop waren divers. Het merendeel vond het interessant om de strategie van ‘online tenzij’ en ‘de patiënt centraal’ mee te krijgen. Ook al is dat intussen voor veel organisaties tegenwoordig een standaard uitgangspunt, in 2016 was dat nog niet overal gemeengoed.

Een aantal deelnemers was blij met de uitleg over de hoofd functionaliteiten die we hebben behandeld. Het meest interessant waren de opzet van de content voor de dynamische zorgpaden en het zelf online kunnen samen stellen van folders. Doordat Radboudumc ervoor gekozen heeft om alle content centraal neer te zetten, kan dezelfde content hergebruikt worden bij meerdere zorgpaden. Bovendien worden folders en brochures niet meer in een apart systeem gemaakt maar eenvoudigweg gegenereerd via de website. Dit kan gebeuren door een patiënt zelf maar ook door een arts bij het geven van uitleg tijdens een behandeling. De folder kan afgedrukt worden en/of online weergegeven in een browser.

Sommige deelnemers vonden het mooi om te zien dat alle doelgroepen toegang hebben tot dezelfde online omgeving. Iedereen die online toegang wil, gaat namelijk naar Radboudumc.nl, zowel patiënten, alle medewerkers (dus ook artsen, verpleging en administratief personeel) als partners.

Een aantal bezoekers had gehoopt dat we meer in zouden gaan op de inzichten en ontwikkelingen in de patiënt journey of meer aandacht hadden besteed aan ontwikkelingen op gebied van marketing en andere doelgroepen dus we gaan een vervolg Webinar houden later dit jaar. Mocht je interesse daarin hebben, laat het ons weten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief door een mail te sturen naar marketing@truelime.nl of geef je hier op, waar ook onze andere webinars weergegeven zijn.

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!