TrueLime verhuist naar de Hoge Mosten

11-11-2019

TrueLime is verhuisd! Vanaf heden is ons kantoor gevestigd aan de Hoge Mosten 8-10 in kantorengebied Westerhage in Breda. Lees verder op de website!

Vanaf Januari 2020 gaan we met ons hele team verhuizen naar kantorengebied Westerhage in Breda, waar we maar liefst 895 m2 kantoorruimte tot onze beschikking krijgen aan de Hoge Mosten. De afgelopen jaren is TrueLime ontzettend snel gegroeid, en is ons team aanzienlijk groter geworden. Een fantastische ontwikkeling, maar helaas lukte het niet eerder om ook onze huisvesting hierop aan te passen. Met de renovatie en modernisering van dit kantoorpand slaan we alle vliegen in één klap, en krijgen we een prachtig nieuw hoofdkwartier met de door ons zo gewenste open kantoorvloeren. Niet alleen kunnen we in het nieuwe jaar dus al onze klanten en contacten met trots verwelkomen in het nieuwe pand, ook hebben we de mogelijkheid om de komende jaren door te groeien en uit te breiden. Qua locatie zijn we voortaan ook een stuk beter te bereiken; Westerhage is gelegen vlak aan de A16, en dichtbij NS-station Breda-Prinsenbeek.

Vanaf januari 2020 is ons nieuwe adres :

Hoge Mosten 8-10
4822 NH Breda 
+31 (0)76 820 09 20

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!