TrueLime wint 2 Kentico Site of the Year Awards!

20-04-2021

De Kentico Xperience Site of the Year-wedstrijd gaat op zoek naar de beste Kentico Xperience-implementaties wereldwijd. Deze implementaties vallen in een specifieke branche of bevatten bepaalde technische specificaties. En TrueLime is dit jaar niet één maar twee keer in de prijzen gevallen! 

De Kentico Xperience Site of the Year-wedstrijd gaat op zoek naar de beste Kentico Xperience-implementaties wereldwijd. Deze implementaties vallen in een specifieke branche of bevatten bepaalde technische specificaties. 

TrueLime is dit jaar niet één maar twee keer in de prijzen gevallen! De website van de FNV is de winnaar van een Special Jury Award in de categorie Implementatie grootste site. De website van de HKU heeft een Industry Award gewonnen in de categorie Onderwijs. In deze laatste categorie werd Windesheim tevens als een van de finalisten geselecteerd! 

Winnaars van de Special Jury Awards zijn gekozen door een commissie bestaande uit technische specialisten. Winnaars van de Industry Awards zijn de projecten die de meeste stemmen behaald hebben. Dat we winnaar zijn in beide categorieën laat ons zien dat we dagelijks bezig zijn met technisch hoogstaand werk en daarnaast ook mooie websites opleveren waar gebruikers gelukkig van worden. 

Een resultaat waar we als TrueLime ontzettend trots op zijn. Iedere dag werken we met een gemotiveerd team om de beste online oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten. Een prijs als deze is dan ook een kroon op ons werk! 

FNV (Federatie Nederlandse Vakbonden) 

Winnaar Special Jury Award in de categorie Implementatie grootste site 

Via de website spreekt de FNV veel verschillende doelgroepen aan en communiceert met duizenden van haar leden. Deze gigantische website met meer dan 13.000 pagina's en ongeveer 800.000 gebruikers per maand draait probleemloos op Kentico Xperience. Met de geïntegreerde tools voor e-commerce en online marketing haalt de FNV het maximale uit Kentico.
TrueLime heeft een langdurige samenwerking met de FNV om hun leden (digitaal) optimaal te bedienen.

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) 

Winnaar Industry Award in de categorie Onderwijs

HKU behoort, met 9 “schools”, meer dan 80 opleidingen en 4.400 studenten, tot de grootste kunstacademies van Europa. Dit project beeldt het vooruitstrevende, innovatieve en creatieve karakter van de onderwijsinstelling uit. Het doel van de nieuwe website is om (potentiële) studenten te begeleiden tijdens hun reis naar de juiste opleiding. 

Deze website is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen de HKU, theFactor.e (concept en design) en TrueLime (implementatie).  

Windesheim 

Finalist Industry Award in de categorie Onderwijs

Windesheim is een grote hogeschool met 23.500 studenten en 2.200 medewerkers. Met de nieuwe huisstijl en een herziene online strategie zijn de oude locatie gebaseerde sites (Almere en Zwolle) samengevoegd in één corporate site met twee prominente doelgroepen - jongeren en professionals - elk met hun specifieke customer journeys.

Door de intensieve samenwerking tussen Windesheim en TrueLime hebben we met dit mooie project een finale plaats weten te behalen.

Bekijk hier alle winnaars en finalisten van de Kentico Xperience Site of the Year 2020 Awards

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!