Nieuwe website Julius Centrum live

21-10-2019

Een nieuwe website die relevant is voor de doelgroep, gemakkelijk in gebruik én in lijn met de huisstijl en branding van het UMC Utrecht. Lees meer!

Een relevante website voor de doelgroep

Het Julius Centrum is hét kenniscentrum van het UMC Utrecht voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde. Als onderdeel van het UMC Utrecht doen zij integraal wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe behandel- en diagnosemethoden. Daarnaast verzorgen ze onderwijs voor (bio-) medische studenten, onderzoekers, clinici en andere professionals in de gezondheidszorg en leveren ze academische eerstelijns gezondheidszorg aan patiënten.

Een duidelijke opdracht voor het team

De oude website van Julius Centrum was erg verouderd en op zowel technisch, esthetisch en inhoudelijk gebied was veel winst te behalen. Voor TrueLime een duidelijke opdracht: bouw een nieuwe website die relevant is voor de doelgroep, gemakkelijk is in gebruik én die in lijn is met de huisstijl en branding van het UMC Utrecht. Vanzelfsprekend is deze nieuwe website ook op technisch gebied klaar voor de toekomst.

Met een samengesteld team van 10 personen (vijf vanuit het Julius Centrum en vijf vanuit TrueLime) is dit project op een constructieve manier van start gegaan, en heeft geresulteerd in een fijne samenwerking. Met de wensen van de doelgroep en de doelen van de organisatie in gedachten is in vijf sprints het fantastische resultaat neergezet dat er nu staat. Een geweldige technische performance, een frisse huisstijl die goed aansluit op het concept van het UMC Utrecht, en een website met informatie waar de bezoeker echt iets aan heeft. Bekijk hier het resultaat:

https://juliuscentrum.umcutrecht.nl

“De intensieve samenwerking met TrueLime was heel plezierig en heeft geresulteerd in een mooie, toekomstbestendige en veilige website voor het Julius Centrum.” – Petra Smeekes, Communicatieadviseur

Wil jij het ook digitaal voor elkaar hebben?

Of het nu gaat om een nieuw concept of een complexe uitdaging, met slimme ideeën en innovatieve technologie komen we altijd tot een oplossing.

Ben je benieuwd hoe een intensieve, maar vooral leuke samenwerking er uit ziet?

Loop geen belangrijke updates mis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, exclusieve webinars, interessante cases en de beste inzichten!