Bij TrueLime zijn we altijd op zoek naar getalenteerde collega’s die met ons mee willen bouwen aan zinvolle digitale oplossingen.

Samen werken we hard aan kwaliteit en vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk. Wat we minstens zo belangrijk vinden is een goede werk-privé balans en plezier in je werk. We maken ruimte voor informele activiteiten en we hebben een sterke teamspirit. We zijn flexibel, zodat er naast het werk tijd is voor het gezin, een eventuele studie en hobby’s.

Wil jij plezier in en op je werk? We drinken graag een kop koffie met je en vertellen je meer over alle mogelijkheden en kansen bij TrueLime!

ONZE VACATURES

Wat hebben we jou te bieden?

Naast een hele goede privé-werk balans, veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling, een uitdagende rol met volop (doorgroei)mogelijkheden en uiteraard werken in het gezelligste team van Breda hebben we ook een aantal gewoon hele goede voorwaarden!

  • Een goed salaris dat past bij je functie en ervaring
  • Laptop en een internet/telefoonvergoeding
  • Een prima reiskostenvergoeding of een lease-budget (of je huidige auto meenemen)
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen
  • Parttime en/of thuiswerken
  • Pensioenregeling met nabestaandenverzekering
  • Een persoonlijk budget voor opleiding, studie of coaching
  • Onbeperkt speeltegoed op onze flipper- en arcadekast
  • Deelname aan onze Kennissessies, de WoensdagAvondTraining, Weerwolvenavondjes, vrijdagmiddagborrels en uiteraard wordt er heel regelmatig iets leuks georganiseerd (elk jaar een weekendje weg met partners, BBQ, Paasontbijt, De Sint, Kerst)

Wie zijn wij

TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. Je werkt in een leuke, uitdagende rol en je draait daarbij mee in een dynamische en volop groeiende organisatie.
lees meer

Develop Yourself: Jouw (persoonlijke) ontwikkeling bij TrueLime

Je wilt natuurlijk werken met de nieuwste technieken en meegaan met ontwikkelingen binnen je vakgebied! Dat is bij ons vanzelfsprekend en daarom vinden we (persoonlijke) ontwikkeling erg belangrijk binnen onze organisatie.

lees meer

Je kunt hier gewoon jezelf zijn

“Ik waardeer de ongedwongen sfeer, collegialiteit en bereidheid om met elkaar mee te denken. Je kunt hier gewoon jezelf zijn. Ik vind het ook leuk dat ik hier rechtstreeks contact kan hebben met de klant.”

Erwin, Senior Developer

Ben jij enthousiast over wie we zijn en wat we doen,
en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team?


Reageer dan op één van onze vacatures of stuur een (open) sollicitatie aan werkenbij@truelime.nl. Als je vragen hebt of gewoon een keer vrijblijvend een kop koffie wil drinken kun je ons altijd bellen op +31 (0)76 820 09 20. We horen graag van je!
Vacature

Support Developer

Lees meer
Vacature

Afstudeeropdracht Informatica

Lees meer
Vacature

Inside Sales Medewerker

Lees meer
Vacature

Product Owner

Lees meer
Vacature

Senior Front-end Developer

Lees meer
Vacature

Medior-Senior Developer

Lees meer
Vacature

Lead Developer

Lees meer

Wat kun je verwachten van onze procedure?

Solliciteren bij TrueLime zien we als een gelijkwaarding proces. De gesprekken zijn er om elkaar te leren kennen. We geven je graag een beeld van wat je in grote lijnen van ons kunt verwachten :

Maak kennis met alle TrueLimers

Meer dan 50 medewerkers werken elke dag samen aan de beste digitale oplossingen en platformen. Maak kennis met ons team!
ontmoet ons team!