Studeer jij Informatica op HBO niveau en ben je op zoek naar een toffe plek om je afstudeeropdracht uit te voeren? Kom afstuderen bij TrueLime en geef je loopbaan een kick-start! TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. Er zijn ongeveer 50 personen werkzaam.

Korte omschrijving van de opdracht

Voor zowel een onderwijsinstelling als een student is het kunnen kiezen van een juiste opleiding cruciaal. Onderwijsinstellingen proberen de student een zo goed mogelijk beeld te geven van de opleiding die zij aanbieden, zodat de student een goede keuze kan maken. Toch kan de totale hoeveel opleidingen ervoor zorgen dat de student door de bomen het bos niet meer ziet. Onderwijsinstellingen zien steeds meer de noodzaak in van het online aanbieden van studiekeuzetesten. Deze studiekeuzetesten adviseren de studenten in de verschillende fasen van een zoektocht. Lijkt het jou gaaf om jouw technische skills in te zetten om geavanceerde en slimme studiekeuzetesten te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat aankomende studenten een nóg betere keuze kunnen maken?

Wat ga je doen?

Al ruim 25 jaar vormt de digitalisering van de toekomst de rode draad door het bestaan van TrueLime. Een familiebedrijf dat is uitgegroeid naar een digital agency met meer dan 50 medewerkers.

Van prettige samenwerking krijg je betere resultaten. We zijn gericht op maatwerk en slimme oplossingen. Onze klanten en hun verwachtingen staan altijd voorop. Met behulp van de nieuwste technologieën en een gedegen kennis van hun markt komen we altijd tot de beste oplossing.

We ontwikkelen digitale platformen en oplossingen (websites, intranetten portalen en apps) om beter te kunnen samenwerken en te communiceren. TrueLime creëert digitale oplossingen voor verschillende branches:
• Zorg en Welzijn
• Onderwijs
• Kennisorganisaties
• Ledenorganisaties

Binnen deze bedrijfstakken hebben we jarenlange ervaring en zijn we op de hoogte van de trends en ontwikkelingen.

Het afstuderen zal plaatsvinden binnen het team “Web”. Met klanten zoals o.a. Radboudumc, Deltion College, Hogeschool Windesheim, ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland, HKU en FNV. Hierbij richt jouw opdracht zich specifiek op de Onderwijsbranche.
De scope van de opdracht is om een drietal studiekeuzetesten te ontwikkelen, die dezelfde technische basis kennen. Jij zult onderzoek gaan doen om erachter te komen welke informatie studenten op welk moment nodig hebben en welke testen de student daarbij kan helpen. Uiteraard zullen wij je begeleiden bij dit onderzoek. Hierna ga je prototypes maken en deze toetsen bij studenten om te zien of de prototypes van de studiekeuzetesten inderdaad het gewenste effect hebben.

Je gaat werken met de volgende technieken / frameworks:
- Microsoft .Net Core
- React
- Microsoft Azure Cloud
- Microsoft Azure DevOps

Gewenst eindresultaat

Het doel van de opdracht is om een drietal studiekeuzetesten te ontwikkelen voor aankomend studenten, waarbij er goed is geluisterd naar de behoefte van de student.

Stagevergoeding

Je ontvangt € 500,- bruto per maand in de maanden dat je bij ons afstudeert.

Begeleiding

Wij zullen er, samen met jou, zorg voor dragen dat de afstudeeropdracht HBO-waardig is door er enerzijds voor te zorgen dat er een onderzoekscomponent in de opdracht zit waarbij er gewerkt wordt met echte respondenten. Anderzijds zorgen wij er samen voor dat de op te leveren oplossing voldoende technisch complex is en voldoet aan het HBO-afstudeerniveau.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste, communicatieve en proactieve afstudeerders die samen met ons mee willen denken over functionele oplossingen om deze vervolgens te vertalen naar techniek.

Spreekt het je aan?

Enthousiast geworden? Dan plannen we graag een kennismaking met jou in! Je kunt hiervoor contact opnemen met Regina Schrage (onze HR-Adviseur) via telefoonnummer +31 (0)6 18 83 62 69 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. We ontvangen graag je CV en portfolio, zodat we kunnen zien of jouw creativiteit aansluit bij onze identiteit.

Wil je eerst meer informatie? Ook daarvoor kun je bellen met Regina!

Laat hieronder je gegevens achter!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *