Ben jij op zoek naar een functie met een mix van marketing en sales? Dan is deze vacature echt iets voor jou!


Wat ga je doen?

Samen met de Business Lead ben jij de commerciële spil van je team, waarbij jouw focus ligt op het bedenken en uitvoeren van activiteiten die gericht zijn op het in contact komen met potentiële klanten. Je bedenkt hiervoor online-, e-mail- of telefonische campagnes, voert deze uit en stelt ze bij wanneer dat nodig is. Je zoekt contact met organisaties die aansluiten bij onze doelgroepen (leden- en kennisorganisaties, zorg, onderwijs, overheid). Je bouwt een warme, persoonlijke relatie op met je contactpersonen, waardoor je leert wat er binnen hun domein speelt. Door jouw kennis van onze dienstverlening en dankzij jouw (luister)vaardigheden ben je in staat om een inhoudelijk gesprek te voeren en maak je potentiële klanten enthousiast voor de oplossingen die deze dienstverlening biedt. Je bent succesvol als dit leidt tot een waardevolle afspraak met ons Salesteam.
Daarnaast schrijf je relevante content voor onze website, zodat (potentiële) klanten zien hoe wij kunnen bijdragen aan hun succes.

Wie zijn wij?

TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. Je werkt in een leuke, uitdagende rol en je draait daarbij mee in een dynamische en volop groeiende organisatie. TrueLimers zijn professioneel, collegiaal en authentiek. We benutten onze talenten en maken gebruik van elkaars krachten. We kennen korte lijnen, vrijheid en plezier in ons werk. We worden gedreven door aan slimme oplossingen te werken en maken software om trots op te zijn!

Wie ben jij?

 • Om vlot je weg te vinden in onze organisatie en de werkzaamheden snel onder de knie te krijgen, beschik je over een afgeronde HBO opleiding. Dit helpt je ook in de gesprekken met potentiële relaties.
 • Omdat je in deze functie zowel marketing als salesactiviteiten uitvoert is het belangrijk dat je beschikt over een commerciële instelling.
 • Ons product en onze dienstverlening horen thuis in de ICT branche. Daarom vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met de online wereld (ICT en internet).
 • Om ervoor te zorgen dat een potentiële klant zo enthousiast wordt over TrueLime dat je een afspraak met hem of haar mag inplannen, is vaak een lange adem nodig. Daarom willen we graag dat je een volhouder bent en dat je goed kunt luisteren en overtuigen.

Wat bieden wij?

Naast een hele goede privé-werk balans, waarbij je de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk vanuit huis te werken, veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en een uitdagende rol, hebben we ook een aantal gewoon hele goede voorwaarden:

 • Een goed salaris dat past bij je functie en ervaring
 • Laptop en een internet/telefoonvergoeding
 • Een prima reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen
 • Parttime en/of thuiswerken
 • Pensioenregeling met nabestaandenverzekering
 • Een persoonlijk budget voor opleiding, studie of coaching
 • Onbeperkt speeltegoed op onze flipper- en arcadekast
 • Deelname aan onze Kennissessies, de WoensdagAvondTraining, Weerwolvenavondjes, vrijdagmiddagborrels en uiteraard wordt er heel regelmatig iets leuks georganiseerd (elk jaar een weekendje weg met partners, BBQ, Paasontbijt, Sinterklaas, Kerstdiner)

Spreekt het je aan?

Ben jij enthousiast over wie we zijn en wat we doen, en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Neem dan contact op met Regina (HR-adviseur), via 076-8200 920 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. Heb je vragen over deze vacature? Ook dan staat Regina je graag te woord.
We horen graag van je!

Solliciteer direct!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *