Het is af! Een frisse, snelle, en mobile-first website voor een onderwijsinstelling die op elk device de meest optimale gebruikerservaring biedt. Een technisch hoogstandje, al zeg je het zelf. Drie maanden geleden begon het nog als een greenfield project. Je had niet verwacht dat je een nieuwe techniek kon inzetten die net uit is. Doordat je verantwoordelijk bent geweest voor de technische kwaliteit heb je er met het team voor gezorgd dat er nu iets staat om trots op te zijn! Goed gedaan!

"Met onze liefde voor moderne technieken en nauwe samenwerking met organisaties, brengen we klanten digitaal verder!" - Erik, Lead Developer

Wat ga je doen?

Jij bent de Lead Developer, oftewel de technische spin in het web binnen een project. Je weet vanuit je brede kennis en ervaring precies wat mogelijk en nodig is om samen met je team goed werkende software op te leveren. Als Lead Developer overzie je het geheel en maak jij het verschil. Naast dat je mee programmeert weet je de juiste mensen aan elkaar te koppelen, stuur je aan op de ontwikkeling van werknemers en fungeer je als technische brug tussen de klantwens en de technische realisatie van een project. Kortom jij weet wat nodig is en bent in staat om je collega’s te adviseren en faciliteren tijdens de route naar het resultaat.

Hoe ga je dat doen?

 • Binnen TrueLime en de projecten werken we met Azure Devops en gebruiken we o.a. web technologieën als .NET Core en betreft front-end React en Angular.
 • Als CMS gebruiken we zowel closed - (Kentico) als open sourced (Umbraco) systemen afhankelijk van wat het beste past bij het project en wat er gewenst is.
 • In deze functie ben je naast het developen verantwoordelijk voor de techniek binnen een project en de technische keuzes die gemaakt worden.
 • Verder heb je een ondersteunende rol naar je team van developers, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen (zowel in soft- als hard skills) en zo beter zelfstandig kunnen werken.
 • Je komt te werken in een multidisciplinair (scrum)team van consultants, architecten, scrummasters, analisten en developers. Er wordt gewerkt bij ons op kantoor in Breda, bij de klant op locatie of vanuit huis.
 • Je weet de technische en functionele specificaties te vertalen naar acties voor het team en zo kwalitatieve software te bouwen
 • Je denkt mee in het herbruikbaar maken van functionaliteit, zodat deze gedeeld kan worden tussen klanten.

Wie zijn wij?

Wat betreft TrueLime, ooit ontstaan doordat de eigenaar van hun hobby hun werk gingen maken. Inmiddels uitgegroeid naar een professionele organisatie en bieden we kwalitatieve maatwerk oplossingen aan zoals digitale samenwerkingsplatformen, online communicatie (websites, webapps etc.) en ons eigen modulair zaaksysteem. Wij doen dit voor toonaangevende organisaties uit de sectoren als zorg & onderwijs (Radboudumc & Deltion), leden- en kennisorganisaties (FNV, Bovag) en overheden (gemeente Rotterdam).
Ondanks de groei naar nu +/- 50 werknemers, is de fijne en ongedwongen sfeer nog altijd gebleven. Een plek waar je mag zijn wie je bent! We benutten onze talenten en maken gebruik van elkaars krachten. Je ontwikkeling staat altijd centraal en we worden gedreven door aan slimme oplossingen te werken. Zo maken we software om trots op te zijn!

Wie ben jij?

Als Lead Developer zorg je ervoor dat de test- en ontwikkelomgeving goed opgezet is en werkbaar blijft zodat het team van developers prettig door kan werken. Verbinden en draagvlak creëren gaat je goed af, waardoor je de klant en het team mee kunt nemen in de bedachte oplossingen.
Verder heb je de volgende skills:

 • Meerdere jaren Front-end of Back-end ervaring met in ieder geval kennis van Microsoft .Net technologieën
 • Ervaring met het samenwerken in een (scrum)team waarbij jij de verantwoordelijkheid had voor de techniek
 • Je hebt oog voor kwaliteit zonder productiviteit uit het oog te verliezen en kiest daardoor voor praktische, maar kwalitatief goede oplossingen. Zo werken wij binnen TrueLime volgens Test Driven Development om de kwaliteit te waarborgen;
 • Je hebt genoeg kennis en ervaring om te bepalen hoe de softwarearchitectuur eruitziet en bent in staat deze uit te tekenen;
 • Je hebt ervaring met het schakelen met diverse stakeholders binnen een project.

Wat bieden wij?

Naast een hele goede privé-werk balans, waarbij je de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk vanuit huis te werken, veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en een uitdagende rol, hebben we ook een aantal gewoon hele goede voorwaarden:

 • Je ontwikkeling staat centraal bij TrueLime! Wij hebben ons eigen interne ontwikkelprogramma “Develop Yourself” waarbij persoonlijke en zakelijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Je krijgt een individueel opleidingsbudget, interne coaching en eventueel de mogelijkheid om je huidige studiekosten over te nemen.
 • Doorgroeimogelijkheden naar Architect
 • Een goed marktconform salaris!
 • Goede werk/privébalans o.a. door ouderschapsverlof, parttime en/of thuiswerken
 • Een mooi leasebudget en de mogelijkheid je huidige leaseauto mee te nemen
 • Een goed bereikbare kantoorlocatie in Breda, naast de snelweg en station Breda Prinsenbeek.
 • Onbeperkt speeltegoed op onze flipper- en arcadekast!
 • Als je interesse hebt, deelname aan onze kennissessies, WAT (WoensdagAvondTraining), onze jaarlijkse TrueLime events (weekendje weg, BBQ, paasontbijt), vrijdagmiddagborrels
 • Pensioenregeling met nabestaanden verzekering
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen

Meer lezen over de functie?

In deze blog vertelt Erik Torck, één van onze Lead Developers, wat hij doet bij TrueLime. Hij vertelt waar hij zich mee bezig houdt en waarom hij zijn werk en het werken bij TrueLime zo boeiend vindt.

Spreekt het je aan?

Ben of ken jij onze nieuwe collega Lead Developer? Wil jij graag meewerken aan oplossingen voor complexe problemen die het leven van mensen net een beetje makkelijker maken? Wil je dat doen met authentieke collega’s in een fijne bedrijfscultuur waar je veel vrijheid krijgt? Laten we dan snel kennismaken! Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Regina Schrage (HR-Adviseur) via 076-8200 920 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Mocht je als recruiter denken ’dat geldt vast niet voor mij’: helaas, dit geldt ook voor jou.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *