Ben jij de productexpert die onze klanten vakkundig helpt bij hun vragen en problemen?
Octopus is een zaaksysteem dat wordt gebruikt om werkprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Doelgroepen zijn: Overheidsinstellingen (denk aan Gemeenten, Provincies, Waterschappen, Ministeries) en instellingen zoals zorgverzekeringen en brancheorganisaties.

Wat ga je doen?

Als Octopus Servicedesk medewerker word je door ons opgeleid tot productexpert, zodat je het systeem kent als je broekzak. Je wordt namelijk binnen team Octopus het aanspreekpunt voor onze klanten en helpt ze met hun vragen, problemen en wensen.
Je bent als het ware een spin in het web: vragen en problemen die je zelf kunt beantwoorden of oplossen handel je zelf af, je kunt prima inschatten hoe urgent een vraag of probleem is en wie binnen het team je moet inschakelen bij meer complexe problemen. Je kunt het systeem inrichten voor klanten en afstemmen op lokale wensen en eisen. Daarnaast geef je demonstraties bij geïnteresseerde relaties zodat zij enthousiast worden van de mogelijkheden van Octopus of bij klanten die ons dienstenpakket binnen Octopus willen uitbreiden. Meer weten? Lees hier hoe je week er ongeveer uitziet.

Wie zijn wij?

TrueLime ontwikkelt digitale platformen en oplossingen om beter te kunnen samenwerken en te communiceren. Hierbij kun je denken aan websites, intranetten, portalen, mobiele apps en ons eigen modulair zaaksysteem Octopus. Sinds de oprichting in 1997 zijn we aardig gegroeid, maar de fijne en ongedwongen sfeer is steeds gebleven. Doordat we een innovatieve werkwijze hanteren waarbij de werknemers relatief autonoom werken, zijn wij in staat elkaars talenten te benutten en onze krachten te bundelen.

Wie ben jij?

 • Omdat je gaat werken met ons software pakket Octopus en je dagelijks contact hebt met de gebruikers van dit software pakket, is ervaring in de IT-branche onmisbaar.
 • De vragen en problemen waar je mee te maken krijgt, moet je meestal ter plekke en zelf oplossen. Daarom zoeken we iemand die zelfstandig is.
 • Je bent een volhouder: Je pluist een probleem helemaal uit totdat het helder is wat er precies speelt. Je gaat door tot een issue naar tevredenheid van de klant is opgelost of de vraag beantwoord is. Wanneer een probleem urgent is en je het zelf niet kunt oplossen moet je durven aandringen bij je collega, ondanks dat die het wellicht druk heeft.
 • Om duidelijkheid te krijgen over de vraag, wens of het probleem van de klant is het belangrijk dat je goed kunt luisteren.
 • Je bent sociaal, want je hebt te maken met verschillende gesprekspartners, binnen veel verschillende organisaties en op verschillende niveaus.
 • Je bent ondernemend: je hebt het commerciële inzicht om te kunnen upsellen, maar vanuit jouw helikopterview zie je ook repeterende vraagstukken of problemen die mogelijk bij meer klanten spelen. Je kunt dit signaleren en doorgeven.
 • Nauwkeurigheid is belangrijk in deze functie: bevestigingen van gesprekken, gespreksverslagen, opvolging, terugkoppeling en facturatie van onze dienstverlening moet correct verlopen. We zoeken daarom naar iemand die accuraat is.

Wat bieden wij?

Naast een hele goede privé-werk balans, waarbij je de mogelijkheid hebt om gedeeltelijk vanuit huis te werken, veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling en een uitdagende rol, hebben we ook een aantal gewoon hele goede voorwaarden:
 • Een goed salaris dat past bij je functie en ervaring
 • Persoonlijke ontwikkeling door individueel opleidingsbudget en coaching
 • Pensioenregeling met nabestaandenverzekering
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen
 • Internet/telefoonvergoeding € 50,- netto per maand
 • Een goed bereikbare kantoorlocatie (zowel met OV als met de auto) in Breda

Spreekt het je aan?

Ben jij beschikbaar en enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Wil jij dit doen samen met authentieke collega’s in een warme en open bedrijfscultuur?

Laten we dan kennismaken! Neem contact op met Regina Schrage (HR-Adviseur) via 076-8200 920 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Mocht je als recruiter denken ’dat geldt vast niet voor mij’: helaas, dit geldt ook voor jou.

Solliciteer direct

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *