Reflecteren in de vakantie: tijd voor een nieuwe uitdaging?

21-12-2023

De feestdagen staan weer voor de deur. Deze periode, die vaak gepaard gaat met een welverdiende vakantie, is hét moment om tot rust te komen en te reflecteren. Zit je nog wel op je plek bij je huidige baan? Waar wil je je nog in ontwikkelen? En wat wil je nog bereiken in je carrière? En misschien nog wel de belangrijkste vraag: hoe ervaar je werkgeluk bij je huidige baan? In dit artikel nemen we je mee over werkgeluk en de (door)groeimogelijkheden binnen TrueLime.

Stilstaan bij je huidige baan

Terwijl je tot rust komt van de afgelopen maanden, neem je de tijd om stil te staan bij je huidige baan. Hoe voel je je erbij? Zijn je dagelijkse taken nog steeds uitdagend en bevredigend, of is er een sluimerend gevoel van ontevredenheid? Het is belangrijk om deze gevoelens te erkennen en te begrijpen, omdat ze de basis vormen voor verdere reflectie. Wanneer je beseft dat je niet helemaal meer op je plek zit, kun je actie ondernemen. Dit kun je doen door in gesprek te gaan met je werkgever, of door rond te kijken naar andere, nieuwe uitdagingen. Benieuwd of je past binnen het TrueLime team? Kom eens vrijblijvend een kop koffie doen!

Plan een vrijblijvend gesprek in

Jezelf uitdagen en blijven ontwikkelen

Bij TrueLime geloven we sterk in het potentieel van onze medewerkers, en bieden dan ook diverse mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Of het nu gaat om het volgen van trainingen, deelname aan projecten of het verkennen van nieuwe verantwoordelijkheden, bij TrueLime krijg je de ruimte om je eigen pad te creëren. Zo bieden we standaard een opleidingsbudget aan van € 1.500 euro aan al onze medewerkers. Ben jij er klaar voor om jezelf uit te dagen, en anderen mensen blij te maken? Bekijk dan de mogelijkheden binnen TrueLime!

Werken bij TrueLime

Bij TrueLime bedenken, creëren en verbeteren we digitale oplossingen. En dat al meer dan 25 jaar lang! We vinden het belangrijk dat je plezier in het werk hebt. Werken met passie en blijdschap is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de mensen om je heen. We hebben aandacht voor talent en vinden (persoonlijke) ontwikkeling ontzettend belangrijk. Het is dan ook een terugkerend onderwerp in de gesprekken die we met elkaar voeren. Op deze manier word je bij ons gestimuleerd om jouw unieke talenten te benutten en te groeien als professional. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Check dan onze openstaande vacatures!

Bekijk onze vacatures

loreen-marketeer-2

Loreen Suurbach

Online Marketeer

Meer weten?

Stuur een bericht naar Loreen Suurbach